Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Sztárelőadók Sopronról

| Munkatársunktól | Kultúra

Sopron idén 100 éve, az 1921-es népszavazáson döntött a Magyarországhoz való tartozás mellett.

Ennek apropóján született meg a Sopron felé című dal, amelyet júliusban mutatnak be először. A zeneszám szerzői és előadói – Lábas Viki (Margaret Island), Rúzsa Magdi, Schoblocher Barbi (Blahalouisiana), MC Columbo (Irie Maffia, Brains) Járai Márk és Marsalkó Dávid (Halott Pénz), valamint Jumodaddy (Irie Maffia, Kelemen Kabátban) – örömmel indulnak városunk felé.

A dal videóklipjét és a Road Movie Guide Tillával című műsort június második felében forgatják Sopronban. A szervezők szeretnék, ha a klipben és a műsorban bemutatkozna a vendégszerető város. Ezért keresik azokat az ismert soproniakat, akik házigazdaként fogadják majd a dal előadóit. Terveik szerint ők mutatják meg nekik és a nézőknek a város ismert és eldugott kincseit, helyeit. Jelentkezni június 10-ig az info@roadmovie.hu e-mail-címre küldött levéllel lehetséges.

Kapcsolódó cikkek

Új Zentai-regény

2021. 06. 16. | Munkatársunktól

A közelmúltban jelent meg a Soproni Füzetek főszerkesztőjének, Zentai Lászlónak a Rebeka, meg az a 66. senki odafönn című regénye, mely a kilencedik kötete a Szilasligeten élő, de erős soproni gyökerekkel és kötődéssel rendelkező szerzőnek.