Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Utazáskiállítás
Az utazáskiállításon bemutatkoztak a soproni borászok is, felvételünkön Magyar Dezső, a Lővér pince ügyvezetője.

Soproni értékek az expón!

Utazáskiállítás

| Kultúra

Két év kihagyás után múlt héten újra megtartották az utazáskiállítást a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Már hagyomány, hogy az idegenforgalmi seregszemlén bemutatkozik Sopron, idén a Fertő-táj Világörökség, a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház, Hegykő és a Soproni borvidék értékeit is megismerhették az érdeklődők, de több helyi borász is kínálta portékáját a rendezvényen.


– Az első, szakmai napon sok turisztikai szakember ellátogatott hozzánk – tájékoztatta lapunkat Kovács-Gazdag Nikoletta, a Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője. – A következő napokon is nagy volt az érdeklődés Sopron és a régió látnivalói iránt. Elsősorban az új turisztikai attrakciókat mutattuk be, és ajánlottuk az új városi kiadványok mellett a szervezett programokat. A beszélgetések alkalmával kiderült: sokan tervezik nyárra a soproni nyaralást. A Hazahúzó magazin is készített riportot rólunk, a március 18-i adásban lesz látható a város.

A 44. Utazás Kiállítás díszvendége Egyiptom volt.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Őszintén az életről

Őszintén az életről

2024. 04. 10. | Szilágyi Andrea

Májustól kapható a könyvesboltokban Élő Csenge Enikő soproni születésű költő első verseskötete: az Apám országa című műben a főhős a létezés és az éle...