Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Családi napok az időseknek
Ünneplőbe öltözött az Ikva Otthon – az idősek megvendégelték családtagjaikat Fotó: Griechisch Tamás

Családi napok az időseknek

| Munkatársunktól | Panoráma

Családi napot tartottak az Ikva Otthonban csütörtökön. A rendezvény fontos az otthonban élőknek, hiszen ilyenkor megvendégelhetik hozzátartozóikat – közben pedig színes programok várták őket.

Nyulász Beatrix, a Soproni Szociális Intézmény Gondozási Központjának intézetvezetője az eseményen elmondta: a program célja leginkább az volt, hogy az idősek a családjukkal együtt élhessenek meg olyan élményeket, amikre jó visszaemlékezni.  

Az eseményen részt vett dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok, a körzet önkormányzati képviselője is, aki köszöntőjében kiemelte: – Minél több homok pereg le életük homokóráján, annál tisztábban látunk át azon. Ezért az idős emberekkel jó szót váltani, a tapasztalataikat megismerni, mert meggyőződésem, hogy jobban el tudják különíteni a lényegest a lényegtelentől.

A balfi úti idősek otthonában vidám, zenés előadások, gyermekprogram és közös uzsonna is várta az időseket, valamint családtagjaikat. A szociális intézményben szombaton tizedik alkalommal rendezték meg a családi napot. A programon részt vett Sass László önkormányzati képviselő, valamint Tengerdi Antal, a Soproni Szociális Intézmény vezetője is. 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek