Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Egyházi alapítványok regionális konferenciája

| Munkatársunktól | Panoráma

Az Egyházi Alapítványok II. Regionális Konferenciáját rendezték meg Sopronban, a Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnáziumban.

A rendezvényen Firtl Mátyás köszöntötte a meghívottakat. – Minden alapítvány és egyesület értékek szolgálatában áll, a közösség szolgálatába helyezi erőforrásait annak érdekében, hogy egy közösség vagy egy ügy fejlődjön értékben, tudásban, javakban, többé váljon, valami pozitív elmozdulás következzen be, a jó irányba változás – hangsúlyozta Sopron és térsége országgyűlési képviselője.

Dr. Badacsonyi Zoltán projektvezető az alapítványok lehetőségeiről tartott előadást. A projektvezető a szervező Petrecz Sándor Alapítvány nevében elmondta: a konferencia célja, hogy segítséget nyújtson az egyházi jellegű, célú alapítványok hatékonyabb működéséhez, kapcsolatainak fejlesztéséhez.

Kapcsolódó cikkek

Megbecsüljük értékeinket

Megbecsüljük értékeinket

2024. 04. 17. | Köves Andrea

– Sopron nemcsak a leghűségesebb, de a legszebb is – nyilatkozta lapunknak dr. Farkas Ciprián a közelgő műemléki világnap apropóján. Április 18. Sopro...

Éves soproni borpárbaj

Éves soproni borpárbaj

2024. 04. 17. | Szilágyi Andrea

– Fontos, hogy Sopronban a bornak ne csak múltja, hanem jövője is legyen – emelte ki dr. Farkas Ciprián a pénteken megrendezett 2024-es Soproni borvid...