Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Felkészült a fűtési szezonra?

| Panoráma

Megkérdeztük olvasóinkat.

Majorné Németh Ramóna: Korábban családi házban laktunk, ott fával fűtöttünk. Sok volt a munka vele, többek között ezért is költöztünk a családdal egy panellakásba. Nóra lányomnak és a családomnak is sokkal kényelmesebb, hogy akár nappal, akár éjszaka mindig ugyanolyan meleg van a lakásban.


Réti Pál: Jómagamnak nem kell felkészülnöm a fűtési szezonra, ugyanis panelban lakom, és nálunk a távhő adja a meleget. A szükséges ellenőrzést, illetve a felmerülő hibákat is a holding szakemberei javítják ki. A lakás korszerűsítése már korábban megtörtént, így az egyes szobákban külön be lehet állítani a hőmérsékletet.


Bocskai Kinga: Családi házban lakunk, és cserépkályhával fűtünk. A kéményt minden évben kitisztítja a kéményseprő, így ott nem marad lerakódás. A cserépkályha melege semmi mással nem hasonlítható össze. A tűzifát már beszereztük. Sőt, miden évben többet vásárolunk azért, hogy legyen bármilyen hosszú a tél, mindig kitartson. 


Werdnik Ernő: Egy korszerű gázkazánnal fűtünk, és ez állítja elő a meleg vizet is. A készüléket rendszeresen, szakemberrel ellenőriztetjük, ugyanis a biztonságunk érdekében ezt meg kell tenni. Ez a fajta fűtési mód kényelmes, hiszen elég csak feljebb tekerni a termosztátot, és már meleg is van a lakásban.


Kapcsolódó cikkek