Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Többet kirándul?

| Munkatársunktól | Panoráma

Megkérdeztük olvasóinkat.

Imre Zoltán: Sopron mellett, az erdő közepén egy tanyán élek, így számomra minden nap közel van a természet. Csendes és nyugodt a környék, itt talán jobb élni, mint a zajos városban. Ha úgy adódik, akkor akár egyedül, akár csoportosan elmegyünk túrázni a lovakkal. Persze gombát is szedhetünk – ez is egyfajta kirándulás.


Hovorákné Oláh Angéla: A férjem sokat dolgozik mostanság, így a napi teendők mellett sajnos kevés idő jut a kirándulásra és a kikapcsolódásra. Pedig jó lenne időt szánni erre, mert itt a tavasz és a jó idő. Ebben az időszakban pedig jó együtt lenni a természetben.


Mozsolits Péter: Kettő kutyánk van, velük rendszeresen szoktunk sétálni. Ekkor is fontos szabály, hogy betartsuk az előírásokat, és elkerüljük a nagyobb tömeget. Új építésű kertes házban lakunk, most minden időnket a ház körüli teendők kötik le. Bizony van, hogy a nap végére jól elfárad az ember. 


Nagy-Somlai Helga: Mostanság sajnos kevesebbet kirándulunk, mint korábban. Azért amikor tehetjük, felkeressük a parkerdőt, illetve a Sopron környéki helyeket. A városban a gyermekeimmel sokat sétálunk, mert így egyszerűbb a közlekedés. Kertes házban lakunk, ahol a friss levegő sok mindenért kárpótol.


Kapcsolódó cikkek

Megbecsüljük értékeinket

Megbecsüljük értékeinket

2024. 04. 17. | Köves Andrea

– Sopron nemcsak a leghűségesebb, de a legszebb is – nyilatkozta lapunknak dr. Farkas Ciprián a közelgő műemléki világnap apropóján. Április 18. Sopro...

Éves soproni borpárbaj

Éves soproni borpárbaj

2024. 04. 17. | Szilágyi Andrea

– Fontos, hogy Sopronban a bornak ne csak múltja, hanem jövője is legyen – emelte ki dr. Farkas Ciprián a pénteken megrendezett 2024-es Soproni borvid...