Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Várja az ünnepet?

| Munkatársunktól | Panoráma

Megkérdeztük olvasóinkat.

Holler Róbert: Fontos, hogy megemlékezzünk Szent Istvánról, illetve az államalapításról. Enélkül ma nem lehetnénk itt. A hagyományok ápolása, a nemzeti összetartozás is ugyanilyen lényeges. Csak összefogással lehetünk erősek. Mindezek mellett az új kenyeret is megáldják – ezt jelenti számomra augusztus 20.


Szabó Dávid: Ezen a hétvégén a munkatársaimmal egy csapatösszetartáson veszünk részt, így az augusztus 20-i programokra nem tudok kimenni. A városban több helyszínen is lesznek majd események, azt gondolom, az embereknek sokat jelent, hogy a mögöttünk lévő időszak után kicsit szabadabban szórakozhatunk.


Holler-Csepi Eszter: Érdekelnek a városi programok, bizonyára ki is látogatunk majd az egyes helyszínekre. Az augusztus 20-i államalapítás mellett Sopronban ebben az időszakban a páneurópai piknik eseményeiről is meg kell emlékezünk. Úgy tudom, az emlékparkban is megtekinthető a látogatóközpont.


Sebők András: Mind Sopronban, mind a fővárosban nagyszabású eseményekkel készülnek az augusztus 20-i hosszú hétvégére. Talán ránk is fér a közös ünneplés, hiszen az elmúlt időszak a korlátozásokról is szólt. A központi elem, a tűzijáték minden eddiginél nagyobbnak ígérkezik. Élőben lenne a legjobb látni.


Kapcsolódó cikkek