Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Auttalent

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

Pályázatot írt ki tehetséges fiatalok számára az Együtt Az Autistákért Alapítvány.

Az Auttalent 2021 – Együtt a tehetségekért című programra 6–30 év közötti autizmus spektrumzavarral élő gyerekek és fiatal felnőttek jelentkezhetnek, akik szeretnék megmutatni és kibontakoztatni tehetségüket, képességeiket.

A pályázat célja az autizmus széles körű megismertetése, a befogadás, elfogadás elősegítése, a tehetséges fiatalok összekapcsolása olyan szervezetekkel, személyekkel, akik segíthetik fejlődésüket. Pályázható területek: zene, képzőművészet, egyéb művészeti ágak, sport, tudomány, kutatás, fejlesztés, innováció, számítástechnika.

A pályázat beadásához szükséges minden információ megtalálható az egyuttazautistakert.hu/auttalent-2021-egyutt-a-tehetsegekert weboldalon. A benyújtás határideje: 2021. július 30. 

Kapcsolódó cikkek

Felpezsdítik a diákéletet

Felpezsdítik a diákéletet

2024. 03. 20. | Madarász Réka

A Soproni Széchenyi István Gimnázium új diákelnöke csapatával – elődei lelkesedéséből és tapasztalataiból merítve – vág neki az előtte álló egy évnek....

Kicsi nagykövet lett…

Kicsi nagykövet lett…

2024. 03. 27. | Madarász Réka

A Magyarság KicsiNagykövete elnevezésű versenyen Katona Réka Johanna különdíjat érdemelt ki, és bekerült a mentorprogramba, ahol az idei versenyre kés...