Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Az első udvarhölgy
Galavics Dorina kiskori álma vált valóra azzal, hogy korona került a fejére.

Galavics Dorina boldog, hogy részt vett a szépségversenyen

Az első udvarhölgy

| Madarász Réka | Soproni fiatalok

Galavics Dorina még 2020-ban jutott be a Miss Hungary szépségverseny döntőjébe, amit a pandémia miatt végül nagyon sokára és akkor is online rendeztek meg. Az ifjú hölgy nem adta fel: jelentkezett a Miss Queen Hungary szépségversenyre, ahol a második helyen végzett.

A versenyre nyár közepén online kellett jelentkezni. A fotók alapján 50 lányt hívtak be, akik közül a 10 döntőst kiválasztották.

– Akkor kezdődött a hónapokig tartó felkészülés – mesélte vidáman Dorina. – Minden szempontból pozitív irányba fordult az életem, ezért felszedtem 5 kilót, ami szerintem az előnyömre vált. Ezt próbáltam átalakítani izommá, és az étkezésre is odafigyeltem. Mivel egyhetes felkészítő táborunk nem volt, november 3-án és 4-én tanultuk meg a koreográfiát egy tavalyi versenyzőtől.

A döntő a budaörsi ­Fashion Trend Centerben zajlott. A lányok először utcai ruhában mutatkoztak be, aztán az egyik szponzor esküvői ruhájában jelentek meg, majd ugyanebben a szettben egy pomerániai törpespiccel vonultak. Ezután egyesével is megszemlélhették őket a nézők, majd fürdőruhát, végül pedig estélyi ruhát öltöttek magukra.

– Egy minden képzeletet felülmúlóan szép, rózsaszín ruhát kaptam, ami arra emlékeztetett, amit kétévesen a szüleim esküvőjén viseltem – tette hozzá Dorina. – A zsűritagok az eredményhirdetés előtt sokáig tanakodtak azon, hogy ki legyen a királynő. Először kicsit csalódott voltam, hogy nem én nyertem meg a versenyt, hiszen mindent beleadtam, de végül mégis örültem, mert egy nagyon aranyos, természetes lány lett az első helyezett, akivel össze is barátkoztam.

Dorina boldog, hogy részt vett a megmérettetésen, hiszen számtalan élménnyel, tapasztalattal, kapcsolattal gazdagodott, és új ajtók nyíltak meg előtte. Azzal pedig, hogy korona került a fejére, kiskori álma vált valóra.

Kapcsolódó cikkek