Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Hazánk egyik legszebbje
A soproni Galavics Dorina 14 éves kora óta modellkedik, a Miss Hungary egyik szervezője figyelt fel rá és hívta el a verseny válogatójára

Galavics Dorina már rendezvényszervezőként is dolgozik

Hazánk egyik legszebbje

| Madarász Réka | Soproni fiatalok

A soproniak számára hatalmas büszkeség, hogy megyénket idén a 19 éves Galavics Dorina képviseli a 30. Miss Hungary döntőjén. A handleros diák mindent megtesz azért, hogy a rangos eseményen a lehető legjobb formájában tündököljön.

Galavics Dorina bekerült a Miss Hungary harmincfős döntőjébe – erről lapunkban is beszámoltunk (Soproni lány a legszebbek között, Soproni Téma, 2020. november 11.). Dorina 14 éves kora óta modellkedik, a Miss Hungary egyik fotósa és egyben szervezője figyelt fel a képeire az Instagramon, és hívta el a castingra.

– A bemutatkozás után magas sarkúban és utcai ruhában, majd fürdőruhában kellett vonulnom – mesélte a kedves lány. – Igyekszem úrrá lenni azon, hogy sok ember előtt még mindig zavarban vagyok. A válogatáson viszont annyira családias légkör vett körül, hogy hamar feloldódtam. Hihetetlen örömmel töltött el, hogy bekerültem az egyhetes felkészítő táborba, ahol öt napon keresztül reggeltől estig fotóztak.

A nívós versenyt idén a Gödöllői Királyi Kastélyban rendezik, így Dorina gyermekkori álma vált valóra, amikor – Sisi rekonstruált ruháit magára öltve – egy napig királynőnek érezheti magát. Ha a vírushelyzet lehetővé teszi, december 12-én derül ki, hogy a harminc döntős közül idén kit választ a zsűri Magyarország szépének.

– Először az egyik támogató állatszőrméiben, majd elegánsabb utcai ruhában mutatkozunk be – folytatta Dorina. – Ezután ránk szabott egész fürdőruhában, majd estélyi ruhában vonulunk fel. Az eredményhirdetés is rendkívül idegfeszítő lesz: minden egyes zsűritag átnyújt egy-egy rózsát annak, aki a leginkább elnyerte a tetszését. Az elnök többiektől eltérő rózsája két szavazatot ér.

Ami a jövőbeli terveit illeti, Dorina elmondta, egy ideje már rendezvényszervezőként dolgozik. Ez a terület illik jövős-menős természetéhez, úgyhogy szívesen helyezkedne el esküvő- vagy utazásszervezőként. Egy kozmetikus barátnőjével közös szalon létrehozásában is gondolkodnak. A lovaglás pedig – ahogy 15 éve mindig – továbbra is életének fontos része marad.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Szerelme a zongora

Szerelme a zongora

2024. 04. 10. | Madarász Réka

A IV. Zongoramesék Nemzetközi Zongoraversenyen 2. korcsoportban kiemelt arany minősítést és Zongoramesék csillaga díjat vehetett át Tauber Ármin. A...