Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Kamilla hallatja a hangját
Tass Kamilla divatbemutatókon is szerepelt, de a legszívesebben szinkronszínészként dolgozna. Fotó: Belényesi Alexandra

Kamilla hallatja a hangját

| Madarász Réka | Soproni fiatalok

Mivel Tass Kamilla még kisgyermekként modellkedett, úgy döntött, később inkább olyan tevékenységet folytat, ahol nem ő van a középpontban: szinkroniskolába iratkozott be.

Még csak 6 éves volt Kamilla, amikor a divatvilág „bennfentesei” felfigyeltek a Facebookra feltöltött képeire. Elhívták több castingra, majd egy londoni divatbemutatóra is eljutott, viszont a következőt Dubajban már nem vállalta el.

– Nem szeretem azokat a helyzeteket, amikor én vagyok a középpontban, amikor mindenkinek a figyelme rám irányul – mesélte Kamilla. – Ezért is döntöttem a szinkronizálás mellett. Anyukám látta meg, hogy a Talent Stúdió alapfokú kurzusára gyerekeket keresnek, és ő beszélt rá, hogy jelentkezzek.

Kamilla nyáron minden szombatot Budapesten töltött. A tanárai között olyan neves előadók szerepeltek, mint Balázs Andrea, Tóth Enikő, Kökényessy Ági, Kautzky Armand, Szokol Péter, Pál Tamás, Nikodém Zsigmond vagy Faragó József.

– A szinkronstúdióban egy filmet kellett szinkronizálnunk, közben pedig kijavították a hibáinkat – folytatta. – A másik stúdióban szituációs játékokban vettünk részt. Mivel a közelmúltban sikeres vizsgákat tettem, most már egyszerűbb feladatokat, kisebb szerepeket el is vállalhatok.

Azonban ezzel még korántsem fejeződött be a tanulás, Kamilla ugyanis beiratkozott a mesterképzésre is. Ha azt is elvégzi, már nehezebb szerepeket is felvehet a repertoárjába. A tehetséges lány a legszívesebben filmeket és rajzfilmeket szinkronizálna, ám azt sem bánná, ha a későbbiekben reklámszinkronra kérnék fel.

És hogy mit csinál Kamilla a szinkronizáláson kívül még nagyon szívesen? Lovastornázik a HelLó-Art Lovastorna Egyesületnél, ugyanis imádja a négylábúakat.

Kapcsolódó cikkek

Szerelme a zongora

Szerelme a zongora

2024. 04. 10. | Madarász Réka

A IV. Zongoramesék Nemzetközi Zongoraversenyen 2. korcsoportban kiemelt arany minősítést és Zongoramesék csillaga díjat vehetett át Tauber Ármin. A...