Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Múzeumi börze

| Soproni fiatalok

Szeptember 30-án, csütörtökön 15-től 18 óráig ismét múzeumi börzét tartanak a Lenck-villában.

A Soproni Múzeum munkatársai várják a pedagógusokat ingyenes kulturális seregszemléjükre, ahol Sopron és környéke kulturális és turisztikai intézményei mutatkoznak be a 2021/22-es tanévre szóló programajánlatukkal.

A kötetlen eseményen az érdeklődők megismerhetik a város iskolán kívüli kulturális és szabadidős palettáját, az óvodás, általános iskolás és középiskolás korosztály számára ajánlott foglalkozásokat, és személyesen egyeztethetnek az intézmények munkatársaival. A börzén bemutatkoznak a Soproni Múzeum kiállítóhelyei, a Bűvösvölgy, az Erdészeti Múzeum, az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft., a Felhőtáncoló Kreatív Műhely, a Fertő–Hanság Nemzeti Park, soproni idegenvezetők, a Ligneum Látogatóközpont, a Pedagógusok Soproni Művelődési Háza, a Pro Kultúra, a Peisonia Látogatóközpont, a Sarródi Tájház, a Scarbantia Fóruma Régészeti Kiállítóhely, a Soproni Evangélikus Gyűjtemények, a ­Széchenyi István Városi Könyvtár, a Tourinform Sopron, Üveges­eszter Ólomüvegezés, valamint a Zettl-Langer Gyűjteményi Alapítvány.

Kapcsolódó cikkek

Szerelme a zongora

Szerelme a zongora

2024. 04. 10. | Madarász Réka

A IV. Zongoramesék Nemzetközi Zongoraversenyen 2. korcsoportban kiemelt arany minősítést és Zongoramesék csillaga díjat vehetett át Tauber Ármin. A...