Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Széchenyi-ösztöndíjasok
Tama Kristóf, Szőke Péter és Hordós Alex Dániel (b–j) az oklevelekkel. Fotó: Filep István

10 hónapig havi 52 ezer forintos támogatást kapnak a diákok

Széchenyi-ösztöndíjasok

| Soproni fiatalok

– Sopron diákváros, az önkormányzat pedig feladatának tekinti, hogy támogassa fiatal tehetségeinket – mondta dr. Farkas Ciprián a Széchenyi-ösztöndíjasok okleveleinek átadásán a városháza dísztermében.

Az ösztöndíjnak köszönhetően idén öt fiatal kap 10 hónapig havi 52 ezer forintos támogatást. Hordós Alex Dánielnek, az ELTE jogász-, Tama Kristófnak, a Pázmány-egyetem jogász- és Szőke Péternek, a Semmelweis Egyetem orvostanhallgatójának a polgármester nyújtotta át az oklevelet.

Az átadón nem tudott részt venni Folyi Bence, a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának esztétika mesterszakos és Bartokos Botond, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zeneszerző mesterszakos hallgatója.

Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek

A művészetek vonzásában

A művészetek vonzásában

2024. 02. 21. | Madarász Réka

Tóth Annaliza volt az, akinek a rajzával karácsonykor az önkormányzat köszöntötte a soproniakat. A Petőfi-iskola 7. mb osztályosa rendkívül sokoldalú,...

Luca más, mint a többiek

Luca más, mint a többiek

2024. 02. 21. | Madarász Réka

Az éneklés Vágány ­Luca Sára életének része gyermekkora óta, ugyanis megnyugtatja és kikapcsolja. Az orsolyás lány több színházi darabban is szerepelt...