Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

100 év, 100 kilométer

| Munkatársunktól | Sport

A centenáriumi emlékév tiszteletére hirdette meg 100 év, 100 kilométer című programját a soproni polgármesteri hivatal sportfelügyeleti csoportja. A kiíráshoz csatlakozhatnak túrát vagy futást szervező soproni sportszervezetek.

A kezdeményezés lényege, hogy a résztvevőknek össze kell gyűjteniük összesen minimum 100 kilométert. Ehhez szükséges egy kilométergyűjtő-füzet, amelyet a regisztráció után díjmentesen biztosítanak. Mivel tavasszal elmaradtak a sportprogramok, ezért 50 kilométert egyénileg is lehet teljesíteni, ennek igazolásához elég bármilyen készülékkel rögzített (legyen az telefon, okosóra) fotó, mely tartalmazza a mozgásforma adatait. Az elkészült fényképet a szervező e-mail-címére (sportfelugyelet@sopron-ph.hu) kell elküldeni. A többi 50 kilométert pedig a soproni sportversenyeken gyűjthetik össze a jelentkezők. A résztvevők pólót és emléklapot kapnak.

A programsorozat részletei megtalálhatóak a sportfelügyelet facebook-oldalán (100 év 100 km című face­book-esemény) vagy az svszsz.hu weboldalon.

Kapcsolódó cikkek