Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
18. helyen végzett az SC Sopron

Búcsú az NB III-tól

18. helyen végzett az SC Sopron

| Sport

A hétvégén véget ért az NB III-as labdarúgó-bajnokság 2021/22-es szezonja, ahol a nyugati csoport utolsó fordulójában a Komárom VSE látogatott Sopronba.

A mérkőzés kiegyenlített játékot hozott, végül a Komárom győzött 3–2 arányban.

– Amit a tavaszi szezon elején elterveztem, abból sok mindent nem sikerült megvalósítanom, amiért természetesen vállalom is a felelősséget – értékelt Bücs Zsolt vezetőedző. – Viszont arra a stábban senki sem gondolt, hogy ilyen sérüléshullám lesz a csapatnál egész félévben, ezáltal soha nem tudtam azt a kezdőcsapatot pályára küldeni, amely a terveim között szerepelt. Azt gondolom, hogy a négy ifista játékos, Baumgartner Bence, Magas Bálint, Magas Márton és Honfi Benedek sokat fejlődött ez alatt az időszak alatt, a hozzáállásukkal egyszer sem volt probléma.

Az SC Sopron 28 szerzett ponttal a 18. helyen végzett a 20 csapatos bajnoki tabellán. Az érvényes szabályok szerint az utolsó négy csapat esik ki a bajnokságból, az első (Mosonmagyaróvár) pedig továbbjut az NB II-be. 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Nemzetközi porondon

Nemzetközi porondon

2022. 06. 29. | Munkatársunktól

Alig értek véget a vizes vb soproni mérkőzései, néhány hét múlva ismét nagyszabású, nemzetközi sportesemény helyszíne lesz városunk. Július 8–16. közö...

Milák duplázott

Milák duplázott

2022. 06. 29. | Munkatársunktól

Magyarország Milák Kristóf két győzelmének köszönhetően – Romániával holtversenyben – a hetedik helyen végzett a Duna Arénában rendezett úszó-világbaj...