Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

24 órás asztalitenisz
A szervezők egyik célja az asztalitenisz népszerűsítése. Fotó: Soproni Téma-archívum

24 órás asztalitenisz

| Munkatársunktól | Sport

Huszonnégy órás emlékversennyel tisztelegnek az 1921-es soproni népszavazás előtt városunk asztaliteniszezői.

A Sopron Városi Szabadidősport Szövetség, valamint a Turris SE Sopron közös rendezvényét december 11. 14 órától december 12-e 14 óráig tartják a Krasznai Ferenc Sportcsarnokban.

– Annak idején, 2004-ben uniós csatlakozásunk alkalmából szerveztünk először 24 órás asztaliteniszt – mondta Fülöp József főszervező. – Nagyon népszerű lett az egész napos rendezvényünk, később szerveztünk ilyet az október 23-i nemzeti ünnepünk alkalmából is. Sajnos mintegy tíz éve már nincs 24 órás asztalitenisz, ezt szerettük volna feleleveníteni. A lehető legjobb alkalmat kínálta erre a soproni népszavazás centenáriuma. Bízom benne, hogy a régi sportrendezvényekhez hasonlóan népszerű lesz az idei program, korábban rendre 200 körüli résztvevőnk volt.

Az idei 24 órás versenyre mindenkit várnak, kezdőket és haladókat, minden olyan sportszerető embert, aki kedvet érez az asztaliteniszhez. A játékosok 10 fős csapatokban küzdhetnek majd egymással, a rendezőktől minden résztvevő névre szóló emléklapot kap.

Jelentkezni lehet a turris@

freemail.hu e-mail-címen vagy a 0630/9461– 518-as telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

Eredményes Tigrisek

Eredményes Tigrisek

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

A selejtezők sikeres megvívása után az idei évben a kiemelt bajnokságban szerepelnek a Soproni Tigrisek U16-os kosárlabdázói. Több kiváló teljesítmény is van az együttesben, amely a nyolccsapatos „B” csoport 5. helyén áll.

„Csapatként dolgozunk”

„Csapatként dolgozunk”

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

Mint arról lapunk is beszámolt, ismét Kostas Flevarakis vezeti a Sopron KC férfi kosárlabdacsapatának edzéseit. A görög szakembert arról kérdeztük, hogy milyen érzésekkel tért vissza városunkba, illetve mit tart jelenleg a legfontosabb tennivalónak.