Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Asztaliteniszérmek

Asztaliteniszérmek

| Munkatársunktól | Sport

Két arany-, egy ezüst- és öt bronz­­­­érmet szereztek a Turris SE Sopron utánpótláskorú és felnőtt játékosai az egyéni és páros nyugat-magyarországi országos bajnokság döntőjében

. A Ma­­gyar Asztalitenisz Szövetség megmérettetését Várpalotán rendezték. Nyílt verseny volt, az NB III-tól az Extraligáig nevezhettek felnőtt és utánpótláskorú pingpongozók.

A Turris SE sportolói minden kategóriában a legjobb négy kö­­­zött végeztek. Kiemelkedő eredményt ért el Orosz Sára, aki ifi egyéniben és párosban is aranyérmet szerzett, felnőtt egyéniben és párosban pedig a do­­bogó harmadik fokára állhatott. Katona Gergő felnőtt egyéniben ezüst-, párosban bronzérmet nyert, Fehér Leó pedig ifi egyéni és páros bronzmedállal zár­­ta a tornát.

– Mivel a legmagasabb osztályból, az Extraligából is ne­­vez­­hettek versenyzők a nyugat-magyarországi országos baj­­nokságra, a legjobbakkal is mérkőzhettek a soproni indulók – mondta Tóth Tibor, a Turris SE Sopron vezetőedzője. – Komoly tapasztalatszerzés volt az ob, amelyen a várakozáson felül szerepeltek a Turris Asztaliteniszezői, amelyhez ezúton is gratulálok .

Kapcsolódó cikkek

Bronzérmes felnőtt Tigrisek

Bronzérmes felnőtt Tigrisek

2021. 06. 16. | Munkatársunktól

A Soproni Tigrisek SE felnőttcsapata bronzérmet szerzett a férfi kosárlabda NB II. nyugati csoportjában, miután a bronzcsata harmadik mérkőzésén legyőzte az Oroszlány (OSE Lions II.) együttesét, így 2–1-es összesítéssel léphetett a dobogó harmadik fokára.