Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Az első tavaszi pont

| Páder Vilmos | Sport

Két mérkőzésen összesen egy pontot szerzett az SVSE labdarúgócsapata.

A Nyíregyháza elleni találkozó kezdetén az SVSE labdarúgócsapata azt játszotta, amit egy hazai együttesnek kell. Gyors játék, kétgólos hazai vezetés, a jó nevű ellenfél a „padlón”. Majd érthetetlen módon a hazaiak megijedtek önmaguktól, a játékuk visszaesett, feljött a Nyíregyháza, fél óra után már 2–2-t mutatott az eredményjelző. A védelem gyermeteg hibái miatt a vendégek átvették a vezetést és növelték előnyüket. A soproniak Horváth Péternek köszönhetően nem adták fel, küzdöttek, a nyurga csatár két góljával felzárkóztak, de egyenlíteni nem sikerült, így alakult ki az 4–5-ös nyíregyházi siker.


A hétvégi fordulóban Dorogon már más volt a helyzet, Bekő Balázs együttese bátrabban,  szervezettebben játszott. A soproni fiúk mertek focizni, szép támadásokat vezetni. A találkozó második játékrészében már mezőnyfölényben játszottak, de újabb gólt nem sikerült szerezniük, így maradt az 1–1-es döntetlen. Bekő mester mérkőzés utáni nyilatkozata megerősítette, fegyelmezett, harcias, férfias játék vezet a sikerhez.

Kapcsolódó cikkek

Eredményes Tigrisek

Eredményes Tigrisek

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

A selejtezők sikeres megvívása után az idei évben a kiemelt bajnokságban szerepelnek a Soproni Tigrisek U16-os kosárlabdázói. Több kiváló teljesítmény is van az együttesben, amely a nyolccsapatos „B” csoport 5. helyén áll.

„Csapatként dolgozunk”

„Csapatként dolgozunk”

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

Mint arról lapunk is beszámolt, ismét Kostas Flevarakis vezeti a Sopron KC férfi kosárlabdacsapatának edzéseit. A görög szakembert arról kérdeztük, hogy milyen érzésekkel tért vissza városunkba, illetve mit tart jelenleg a legfontosabb tennivalónak.