Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Az FC Radír csapata nyerte  a téli teremlabdarúgó tornát
Befejeződött a két hónapon át tartó téli teremtorna Fotó: Németh Péter

Az FC Radír csapata nyerte a téli teremlabdarúgó tornát

| Páder Vilmos | Sport

A hétvégén befejeződött a téli teremlabdarúgó torna a Krasznai Ferenc Sportcsarnokban.

A két hónapig tartó eseményen izgalmas, látványos jeleneteket, küzdelmes mérkőzéseket, alkalmanként sportszerűtlen, félbeszakadt összecsapásokat láthattak a nézők. A torna egészére azonban a sportszerűség volt jellemző. A legsportszerűbb csapat címet a JGB Muki együttese érdemelte ki. Több alkalommal létszámhiánnyal küzdöttek, de mindig végigjátszották a mérkőzéseket. A felső ág harmadik helyéért folyó harcban azonban végleg „elfogytak”, a Sörültek együttese 9:0 arányú vereséget mért rájuk. 

Az alsó ági döntőt a Next FC és a Tequila csapata játszotta.

A rendes játékidő 1:1-es döntetlennel zárult, majd büntetőrúgásokkal 4:3-ra győzött a Tequila.

A felső ági döntő is hasonló izgalmakkal zárult a Gigant és az FC Radír között. A nagyiramú, látványos találkozó a rendes játékidőben 2:2-es döntetlennel zárult. Büntetőrúgásokkal döntötték el a kupa sorsát, az FC Radír 2:1 arányban győzött és hódította el a téli kupát.


Eredmények

A felső ágon 1. helyezett az FC Radír, 2. a Gigant, 3. a Sörültek csapata, 4. helyen végzett a JGB Muki. A felső ági gólkirály Mozsolits Szabolcs lett (Gigant) 10 góllal. Az alsó ági küzdelmeket a Tequila nyerte, ezüstérmes lett a Next FC, 3. a Sportsöröző, 4. pedig az EPK csapata. Alsó ágon Galgóczi Ernőt (Sportsöröző) választották gólkirálynak 10 góllal. 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sporttörténet Sopronban

Sporttörténet Sopronban

2024. 03. 20. | Papp Győző

Részben az 1989-es páneurópai piknikre emlékezve rendezték 1990. október 14-én Sopronban a Magyarország–Németország női labdarúgó Európa-bajnoki selej...