Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Elszállt a remény
Az SVSE labdarúgócsapata huzamosabb ideje van lejtmenetben Fotó: Godavszky Helga

A hétvégén 0–3-as vereséget szenvedett az SVSE

Elszállt a remény

| Páder Vilmos | Sport

A 2017/ 2018-as bajnokságban a lejátszott huszonhárom fordulóból mindössze egyszer sikerült nyertesen elhagyni a pályát a Soproni VSE labdarúgóinak. Edzők és játékosok váltották egymást, de előrelépés nem történt...

A tavaszi szezont rendkívül rosszul kezdte a soproni labdarúgócsapat. Három elmaradt találkozó után két vereség következett, ráadásul mindkettő hazai pályán. A hétvégi, Budafok elleni találkozó a kiesés szempontjából rendkívül fontos volt, de a győzelem helyett 0–3-as, megalázó vereséget szenvedett a csapat.
A mérkőzésről mindent elmond Bekő Balázs nyilatkozata: – Nehéz higgadtan értékelni. Az első félidőben megnyerhettük volna a meccset, de a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. Először saját magunkat kell legyőzni, mert addig nem várhatunk sikert.

Az SVSE labdarúgócsapata huzamosabb ideje van lejtmenetben, tavaly október 9-én győzött utoljára a Kazincbarcika ellen. Az okok feltárása a szakemberek feladata. A sorozatos kudarc a szurkolókat is megtizedelte, már csak a legfanatikusabbak járnak mérkőzésre, lassan üresen áll a stadion.
Csodák a labdarúgásban nincsenek, és már csak matematikailag van remény a benn­maradásra.

Kapcsolódó cikkek