Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Felemás focihétvége
Az SC Sopron hazai pályán döntetlent játszott a Vitnyéd ellen Fotó: Németh Péter

Felemás focihétvége

| Munkatársunktól | Sport

Az SC Sopron hazai pályán játszott 1–1-es döntetlen a Vitnyéd ellen a megyei labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában. A tabella utolsó helyén álló SFAC az utolsó előtti Lébényhez látogatott, de pont nélkül távozott.

Megyei I. osztály:  

SC Sopron – Vitnyéd: 1–1

Harcos, küzdelmes első félidőt láthatott a szép számú közönség. A soproni csapat kezdeményezőbb volt, sokat birtokolta a labdát, de az igazán veszélyes gólhelyzetek hiányoztak. A második félidőre feljavult Takács Gábor legénységének játéka, a cserék lendületet hoztak. A 70. percben szép támadást követően Baranyai Norbert beadására Tóth Adrián érkezett és fejelte a kapuba labdát (1–0).

Sokáig nem örülhettek az előnynek, ugyanis a 77. percben szögletből voltak eredményesek a vendégek (1–1).

Lébény–SFAC 1900: 3–0

A két sereghajtó együttes közül az első félidő végén a Lébény egy jól eltalált szabadrúgással szerezte meg a vezetést. A második játékrészben a soproniak mindent egy lapra feltéve próbálták a győzelmet megszerezni. A hazai alakulat – a kontráik révén – kihasználta a vendég védelem hibáit, ésmég tovább növelte előnyét.

Megyei II. osztály

Szany SE – SVSE–GYSEV: 0–3

A találkozót remekül kezdték a soproniak, a 4. percben Papp László János gyönyörű góljával megszerezték a vezetést, majd Tama Norbert hatalmas szabadrúgás találatával 2 gólos előnnyel vonultak a vendégek a félidei szünetre.

A második játékrészt is az SVSE kezdte jobban, és az első szöglet után Mihályi István bólintott a szanyiak kapujába, így 0–3-ra módosult az eredmény.

Megyei III. osztály

Balf–Sopronhorpács: 4–1

Öregfiúk

SC Sopron – Rábacsanak KSE: 3–0

Női labdarúgás

SC Sopron – MLE R-BUS: 1–16

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek