Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Finisben a kispályás foci

Finisben a kispályás foci

| Páder Vilmos | Sport

A sorsolásnak megfelelően június 8-án ér véget a városi kispályás labdarúgó-bajnokság. Már csak négy, illetve öt forduló van hátra, a finishez érkezve pedig egyre feszültebb és izgalmasabb a küzdelem.

A tavaszi szezonban megszaporodott a piros lapok száma, a játékvezetők a megszokottnál többször alkalmazták a legszigorúbb fegyelmezési eszközt.
Az I. osztályú bajnokságban június 6-án, szerdán 20.30-kor eldől, ki lesz a bajnok. Ekkor játszik egymással az első és második helyezett, a Central Palace és a Sportuszoda. A harmadik hely várományosa a Limit Change.


A II. osztályban a König FC már bajnoknak tekinthető, a további helyezésekért még nagy küzdelem várható a Poliprofil Kft., a Fire-Natura és a Huber Borozó csapatai között.


A III. osztályban az Argo FC tíz ponttal vezeti a bajnokságot, győzelme biztosnak tűnik, a dobogós helyekért a Zamek FC, az SFC, a Polgármester Vendéglő Fertőszéplak, a Manual FC és a Muzsaji Tóvendéglő versengenek.


A IV. osztályban az Exvax, az S. Vízmű SE, az SRSE, a Let’s Move Team és a Fidelissima csapatai között dől el, kik állhatnak a dobogóra.
A senior csoport bajnoka várhatóan a Közti II. együttese lesz.

Kapcsolódó cikkek

Eredményes Tigrisek

Eredményes Tigrisek

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

A selejtezők sikeres megvívása után az idei évben a kiemelt bajnokságban szerepelnek a Soproni Tigrisek U16-os kosárlabdázói. Több kiváló teljesítmény is van az együttesben, amely a nyolccsapatos „B” csoport 5. helyén áll.

„Csapatként dolgozunk”

„Csapatként dolgozunk”

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

Mint arról lapunk is beszámolt, ismét Kostas Flevarakis vezeti a Sopron KC férfi kosárlabdacsapatának edzéseit. A görög szakembert arról kérdeztük, hogy milyen érzésekkel tért vissza városunkba, illetve mit tart jelenleg a legfontosabb tennivalónak.