Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Focihírek

| Páder Vilmos | Sport

A tabella 2. helyezettje a Csorna, és a 3. SC Sopron találkozója igazi focicsemege volt.

Megyei I. osztály:

Csorna – SC Sopron: 2–2

A tabella 2. helyezettje a Csorna, és a 3. SC Sopron találkozója igazi focicsemege volt. Mindkét együttes védelme két óriási hibát vétett, s ezekből gólok születtek, így a 2–2-es eredmény igazságosnak mondható. Hétvégén a SFAC együttese látogat a Káposztás utcai stadionba.

Fertőszentmiklós – SFAC: 2–4

Megtört a jég, hosszú böjt után a SFAC legénysége érezhette a győzelem ízét. A soproni siker értékét növeli, hogy idegenben érték el a bravúrt, ráadásul négy gólt lőttek. A csapat ezzel elkerült a tabella utolsó helyéről.

NB II-es női mérkőzés:

SC Sopron – Mol Vidi: 0–4

A listavezető székesfehérváriak magabiztos játékot mutatva megérdemelt győzelmet arattak. A bajnokság befejezése előtt már bajnok a Vidi csapata.

Öregfiúk bajnokság:

Halászi – SC Sopron: 1–6

Az SC Sopron old boys csapata idegenben, kitűnő pályán fölényes győzelmet aratott. A gólokat Tikosi (3), Keszeg (2) és Ratkai szerezték.

Megyei III. osztály:

Sopronhorpács – SVSE: 1–1

A harmadosztály első és második helyezettjének összecsapása nagy küzdelmet és döntetlen eredményt hozott.

Az U17-es bajnokságban a listavezető SC Sopron együttese hétközi fordulóban 4–3-ra nyert Szombathelyen, majd 3–0 arányban győzte le hazai pályán a Gyirmót B csapatát.

Az U19-es fiatalok teljesítménye felemásra sikeredett. Hétközben fölényes 14–1 arányú győzelem Szombathelyen, majd 2–1-es vereség következett a Gyirmót B ellen hazai pályán. 

Kapcsolódó cikkek