Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Folytatás a 7. helyért
Csendes Péter (labdával) a Debrecen után a Kecskemét elleni párharcban is főszereplő lehet. Fotó: Wölfinger Béla

Sopron KC: A Kecskemét ellen is motivált lesz a csapat

Folytatás a 7. helyért

| Munkatársunktól | Sport

A Debrecen elleni vesztes párharc után is folytatódik a rájátszás a Sopron KC együttesének: Kostas Flevarakis csapata a Kecskemét ellen játszik a 7. helyért. A párosmérkőzésen ezúttal elég kétszer győzni a jobb pozíció megszerzéséért.

A csapat fiatal játékosa, Csendes Péter a DEAC elleni összecsapásokon már főszerepet kapott a szakmai stábtól.

– Eléggé felforgatott kerettel játszottuk le a párharc mérkőzéseit, többen is távoztak a csapattól – kezdte Csendes Péter. – A harmadik, hazai meccsen, amelyen elvette pályaelőnyünket a Debrecen, lényegében magasember nélkül léptünk pályára, hiszen Durham szerződése lejárt, Molnár Marci pedig sérült volt. Ennek is fontos szerepe volt abban, hogy végül sajnos alulmaradtunk, és a DEAC játszhat az ötödik helyért.

A kosárlabdázó kiemelte, hogy a párharcban már jóval komolyabb szerepet kaptak a fiatalok, akik bizonyították is rátermettségüket.

– A Debrecen ellen sok játékpercet kaptam, fel kellett vennem a ritmust, de úgy érzem, meccsről meccsre fejlődött a játékom – folytatta Csendes Péter. – Sokkal jobban kosárlabdáztam a negyedik összecsapáson, mint az elsőn. Szeretném folytatni ezt a tendenciát a Kecskemét elleni párharcban is.

A 186 centis irányító úgy véli: a 7. helyért zajló mérkőzéseken is kellően motivált lesz az együttes, aki pályára lép, az 100 százalékban győzni akar. Mivel kevesebb a légiós az együttesnél, több fiatal kap lehetőséget, ők pedig bizonyítani akarnak a szakvezetésnek.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.