Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Gólzáporos meccsek
Az SC Sopron 5–1 arányban győzött a SFAC ellen Fotó: Németh Péter

Az öregfiúk és az SVSE csapata együtt összesen 30 gólt lőtt

Gólzáporos meccsek

| Páder Vilmos | Sport

Városi rangadót rendeztek a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A hatodik fordulóban találkozott egymással az Anger réten a két soproni csapat, a sereghajtó SFAC és a listavezető SC Sopron.

A rangadó a vártnak megfelelően alakult, már a hetedik percben megszerezte a vezetést a „vendég” együttes. Újabb öt perc elteltével már 2–0 volt az SC Sopron előnye. A hazaiak védekeztek, a Káposztás utcai fiúk fölényben játszottak. A nagy nyomás a 17. és a 25. percben ismét góllá érett. Szünetre már 4–0-s vendég vezetéssel mentek az öltözőbe a játékosok.

A második játékrészben nagyon visszaesett az SC Sopron játéka. Ugyan továbbra is irányították a találkozót, de sok hibával és pontatlanul fociztak. A hatvanadik percben büntetőből Honyák növelte az előnyt, majd a hazaiak a hatvanharmadik percben szépítettek, így a sportszerű találkozón az SC Sopron 5–1 arányban győzött, a gólokat Baranyai Norbert (2), Honyák Máté, Gere Richárd és ­Galambos ­Dániel szerezte.

Megyei öregfiúk bajnokság: SC Sopron – Acsalag: 15–0. A soproni „öregek” második mérkőzésükön is fölényesen győztek. A gólgyáros Tikosi ismét termelte a pontokat, öt találatával járult hozzá a sikerhez. A rutinos csatár két mérkőzés után már tizenegy gólos. Eredményes volt még Czippel 4, ­Borsos 3, Oláh, Fábián és ­Orbán. Hétvégén nagy szükség lesz a közönség buzdítására, mivel a bajnok Kóny együttese látogat a megújult Ágfalvi úti „arénába”. A találkozó szombaton 14 órakor kezdődik.

Megyei II. osztály: Kópháza – SVSE: 1–15. Fölényes lila-fehér győzelem után a soproniak mestere, Mozsolits Jenő szerint bár a gólarányukon javítottak, de szakmailag nem értékelhető a meccs.

Megyei III. osztályban a Balf – Újkér találkozót a vendégek kérésére elhalasztották.

Kiemelt utánpótlás-bajnokság: U17: Mite-Lipót – SC Sopron: 0–11. U19: Mite-Lipót – SC Sopron: 1–6. A soproni fiatalok jó rajtot vettek a bajnokságban.

Az SC Sopron NB II-es női labdarúgócsapata szabadnapos volt.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek