Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Idén is elismerik  a város élsportolóit
Fotó: Soproni Téma-archívum

Idén is elismerik a város élsportolóit

| Páder Vilmos | Sport

Gondos előkészületek után összeállt a végleges program a jubileumi, harmincadik városi sportgálára, melynek az idei évben is a Novomatic-aréna ad otthont.

A január 27-én 16 órakor kezdődő nagyszabású rendezvényen a város köszönti legeredményesebb sportolóit, akik 2018. évben nemzetközi szinten, Európa- és világbajnokságokon, valamint magyar bajnokságokon értek el kiemelkedő eredményeket. Elismerik továbbá azokat az iskolákat is, akik a diákolimpián dobogós helyeken végeztek. Az elmúlt év extra sporttörténelmi sikereket is hozott, Babos Tímea teniszező páros vb-címe, valamint Sopron Basket női kosárlabdacsapata az Euroligában a Final Fourban elért második helye tovább öregbítette Sopron jó hírnevét. Nagy öröm, hogy az elmúlt évhez képest nőtt az élsportolók száma, akik elismerésben részesülnek, a város pedig büszke versenyzőire. 

– A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várunk – mondta Csiszár Szabolcs városi sportfelügyelő.

A jubileumi gála színvonalas műsort ígér. A sztárvendég a népszerű magyar zenekar, az Ocho Macho lesz, fellép még a Sopron Táncegyüttes és a Dirty Dance Sopron Egyesület a látványos led műsorával. Az óriás kivetítőn pedig meglepetést tartogatnak a szerezők.

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sporttörténet Sopronban

Sporttörténet Sopronban

2024. 03. 20. | Papp Győző

Részben az 1989-es páneurópai piknikre emlékezve rendezték 1990. október 14-én Sopronban a Magyarország–Németország női labdarúgó Európa-bajnoki selej...