Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Jó hangulatú labdarúgótorna
Népszerű volt az idei kispályás torna. Fotó: Németh Péter

Jó hangulatú labdarúgótorna

| Munkatársunktól | Sport

Tizenhét csapat vett részt az elmúlt hétvégén az Anger réten megtartott férfi kispályás labdarúgótornán.


Augusztus 20-án hagyományosan kispályás labdarúgótornát szerveznek Sopronban. Idén sem volt ez másként, az elmúlt hétvégén az Anger rét immár a harmincnegyedik versengésnek adott otthont. Ezúttal tizenhét csapat nevezett.

– A koronavírus-járvány miatt tavasszal nem tudtuk megtartani a kispályás labdarúgótornát, most nagyon örülünk annak, hogy ilyen szép számmal jöttek el a labdarúgók – közölte Kósa István, a Városi Szabadidősport Szövetség elnöke. – Az első körben kiesett csapatok számára sem ért véget a torna, ugyanis ők a vigaszágon a Kékfrankos, a továbbjutók pedig a Patent kupáért csaptak össze.

Csiszár Szabolcs alpolgármester kiemelte: nagyon jó hangulatban telt el ez a két nap. Idén Sopronban centenáriumi programsorozat zajlik, és a hétvégi programokba nagyon jól beleillett ez a torna.

A Patent kupát a Szemérem Ajax, a Kékfrankos kupát pedig a Sport Söröző csapata nyerte meg. A torna legjobb kapusa Pártos Attila (Szemérem Ajax) lett, a legtöbb gólt, 5–5 találatot Turner Krisztián (Aramis Söröző – Sportuszoda) és Hársádi Imre (La Coruna) szerezte.

Kapcsolódó cikkek

Bajnoki elődöntőben

Bajnoki elődöntőben

2024. 04. 03. | Munkatársunktól

Folytatja remek szereplését a Sopron Basket női kosárlabdacsapata: Gáspár Dávid tanítványai a Magyar Kupa megszerzése után bejutottak a bajnoki negyed...