Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Jó játék hazai győzelemmel

| Páder Vilmos | Sport

2017. október 8. óta – akkor a Kazincbarcikát verték 2–0-ra – először győzött hazai pályán az SVSE NB II-es labdarúgócsapata.

 Az elmúlt hét közepén Sifterék a Ceglédet fogadták, s  látványos, gólratörő játékkal, Batizi-Pócsi, Gyürki és Szabó Viktor góljaival 3–1-re legyőzték ellenfelüket. Az első fél órában a hazaiak olyan pazar játékot mutattak be, amit már nagyon régen várt a szurkolótábor.


A második játékrészben kiegyenlítettebb játék folyt, az SVSE szívvel-lélekkel, megalkuvást nem ismerve küzdött. Mindkét oldalon több gólszerzési lehetőség maradt ki, de a találkozó befejezése előtt a Cegléd Asztalos tizenegyes góljával szépített és beállította a 3–1-es végeredményt.
A mérkőzés végén a hazai közönség vastapssal jutalmazta kedvenc csapatának munkáját.


Bekő Balázs, az SVSE szakvezetője dicsérte játékosait: – Emberhátrányban is derekasan küzdöttünk. Csak gratulálni tudok a fiúknak!

Kapcsolódó cikkek

Eredményes Tigrisek

Eredményes Tigrisek

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

A selejtezők sikeres megvívása után az idei évben a kiemelt bajnokságban szerepelnek a Soproni Tigrisek U16-os kosárlabdázói. Több kiváló teljesítmény is van az együttesben, amely a nyolccsapatos „B” csoport 5. helyén áll.

„Csapatként dolgozunk”

„Csapatként dolgozunk”

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

Mint arról lapunk is beszámolt, ismét Kostas Flevarakis vezeti a Sopron KC férfi kosárlabdacsapatának edzéseit. A görög szakembert arról kérdeztük, hogy milyen érzésekkel tért vissza városunkba, illetve mit tart jelenleg a legfontosabb tennivalónak.