Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Kemény futballküzdelmek
Bár a soproni focisták kétszer is eredményesek volt a Lipót ellen, győzniük nem sikerült. A rutinosabb vendégcsapat négy gólt rúgott a Káposztás utcában. Fotó: Németh Péter

Az SC Sopron focistái motiváltan játszottak, de kikaptak a Lipóttól

Kemény futballküzdelmek

| Páder Vilmos | Sport

A női focisták nyertek, a többi soproni csapat viszont nem tudott diadalmaskodni a hétvégi mérkőzéseken. Az SC Sopron játékosai ezúttal a tabellát vezető Lipót ellen léptek pályára. Derekasan küzdöttek a fiatalok, de most a rutinosabb gárda volt eredményes.

Megyei I. osztály

SC Sopron – Lipót Pékség SE: 2–4 (1–3)

Felfokozott érdeklődés, ragyogó novemberi délután, minden adott volt ahhoz, hogy Sopronban ismét ezer fő fölé kússzon a szurkolói tábor létszáma. Jó volt látni a lelátón a családias hangulatot és az osztály két legjobb formában lévő csapatának játékát.

Kemény, de sportszerű küzdelemben a rutinosabb és jobb játékerőt képviselő vendégek 4–2 arányban győztek a fiatal, nagyot küzdő és rendkívül motivált hazaiak ellen. A lipótiak így százszázalékos teljesítménnyel vezetik a tabellát, 15 találkozón 94 gólt lőttek, s mindössze négyet kaptak (ebből kettőt Sopronban).

A vereség ellenére Ágoston Zsolt szakvezető dicsérte fiait, s mint mondotta: – A megyei I. osztály legjobb csapatával jó mérkőzést játszottunk, az lenne az igazi, ha minden héten ilyen találkozót játszhatnánk.

Öttevény – SFAC: 8–0

A SFAC legénysége Öttevényben zárta az őszi szezont és tisztességes vereséget szenvedett. A második félidőben sérülés miatt Kocsis Tamás edző játékosként is beszállt a mérkőzésbe.

Öregfiúk bajnokság:

Rábatamási – SC Sopron: 2–1

A soproni öregfiúk váratlan vereséget szenvedtek Rábatamásiban. Borsosék rendkívül rossz, szinte futballra alkalmatlan pályán végig nyomás alatt tartották a hazaiakat, de két olyan lövés eldöntötte a találkozót, amely nem oda ment, ahová célozták.

NB II-es női bajnokság

SC Sopron – PMFC: 5–0

Az SC Sopron női csapata hazai pályán magabiztos játékkal szinte kiütötte a pécsi együttest és második helyen zárta az őszi szezont.

Megyei III. osztály

SVSE – Harka: 1–1

Az SVSE hazai pályán nem bírt a Harka gárdájával, és döntetlent ért el. A szurkolók nem tudják a „rövidzárlat” okát és csalódottan távoztak a mérkőzés helyszínéről. 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek