Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Kiélezett küzdelem
A két hónapos teremlabdarúgó-bajnokság győztese a Hirschler (kék mezben) csapata lett Fotó: Németh Péter

Befejeződött a városi kispályás terembajnokság

Kiélezett küzdelem

| Páder Vilmos | Sport

Befejeződött a Soproni Szabadidő Sportszövetség által rendezett téli terembajnokság a Krasznai Ferenc Sportcsarnokban.

A résztvevők szerint a két hónapon át tartó teremtorna megszervezése és lebonyolítása jó volt, ez köszönhető az összefogásnak. A találkozók egy-két eset kivételével sportszerűen zajlottak le.


A tornán az alsó ágon hármas döntőt játszottak, így alakult ki a végső sorrend. Az alsó ág győztese a Kőnig 1993. együttese, második a Reál Mágia 04, harmadik a Zamek FC lett. Az alsó ág gólkirálya Legóza László (Kőnig 1993.). Felső ágon négy csapat mérte össze tudását és küzdött a végső helyezésekért. Az elődöntőben az Ivószünet 4–3-ra verte ellenfelét, a Limit Change együttesét, míg a másik ágon a Green Cafe 9–5-re kikapott a Hirschler csapatától. A bronzmérkőzésen a Limit Change 9–6-ra verte a Green Cafe csapatát, így ők állhattak fel a dobogó harmadik fokára. A döntőt az Ivószünet a Hirschler gárdájával vívta. A végig izgalmas mérkőzésen fej-fej mellett haladtak a csapatok, s a rendes idő lejártakor 6–6-ot mutatott az eredményjelző. Következtek a büntető rúgások, melyet végül a Hirschler gárdája 2–0 arányban megnyert.


Végeredmény: 1. Hirschler, 2. Ivószünet, 3. Limit Change, 4. Green Cafe. A torna gólkirálya Gosztola Martin (Hirschler) lett. A téli teremtorna fair play győztese az Ivószünet együttese.


A rendezvény végén a győzteseknek és helyezetteknek a díjakat Kósa István, a szövetség elnöke adta át.

Kapcsolódó cikkek