Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Kosárakadémia: új helyen edzenek

| Munkatársunktól | Sport

A Soproni Egyetem és a Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia vezetése között létrejött megállapodás értelmében a sportiskolások birtokba vehetik a Krasznai Ferenc Sportcsarnokot.

– A Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia lehetőséget kapott arra, hogy a csapataival egy helyen, a korábbi időszakhoz képest ideális körülmények között dolgozzon – mondta dr. Szekeres Csaba elnök. – Eddig különböző iskolák bérelt tornatermeiben sportoltak a versenyző korosztályok. Az edzők gyakran egyik helyről siettek át a másikra. Ez rengeteg szervezési nehézséggel járt. Ráadásul itt van a vírushelyzet is, az iskolák bezártak, a tornatermek nagy részét nem is használhatjuk. Most viszont lehetőségünk lesz arra, hogy az egyéni képzéseket reggel, délelőtt, kora délután is az akadémia központi bázisában tartsuk.

Szekeres Csaba kiemelte: az egyetemmel megkötött, határozatlan időre szóló szerződésben vállalták, hogy elvégzik a sürgős felújításokat, a világítás korszerűsítését. Emellett a karatésok és a SMAFC is zavartalanul folytathatják itt az edzéseiket, illetve az előre egyeztetett időpontokban az egyetemi rendezvényeknek is helyet ad a sportcsarnok.

Kapcsolódó cikkek

Bronzérmes felnőtt Tigrisek

Bronzérmes felnőtt Tigrisek

2021. 06. 16. | Munkatársunktól

A Soproni Tigrisek SE felnőttcsapata bronzérmet szerzett a férfi kosárlabda NB II. nyugati csoportjában, miután a bronzcsata harmadik mérkőzésén legyőzte az Oroszlány (OSE Lions II.) együttesét, így 2–1-es összesítéssel léphetett a dobogó harmadik fokára.