Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Lejtmenetben az SC Sopron

| Páder Vilmos | Sport

Zsinórban a harmadik vereségét szenvedte a bajnokságban az SC Sopron együttese

SC Sopron felnőtt csapat:

FC Bácsa – SC Sopron: 4–2 (2–0)

Zsinórban a harmadik vereségét szenvedte a bajnokságban az SC Sopron együttese. A vereség mindig fájó, de tanulni lehet, sőt kell belőle. Az elmúlt három fordulóban nulla pontot gyűjtöttek a fiúk, hat rúgott, tíz kapott gól a mérleg. A Bácsa elleni vereséget nagymértékben befolyásolta az első félidő huszonötödik percében történő kiállítás, az emberhátrány.

SC Sopron utánpótlás:

Az SC Sopron U16-os és U18-as fiataljai hét közben előrehozott találkozón Nagykanizsán szerepeltek. Az U16-os társaság 3–0-ra kikapott, az U18-as együttes 3–1-re győzött. Hétvégén házi rangadón az U17-es korosztály 5–2-re győzött az U16-osok ellen, míg az U19-esek 7–5-re verték az U18-asokat.

NB II-es női bajnokság:

SC Sopron – Balatonfüred FC: 7–0 (3–0)

Hazai pályán a soproni lányok a mérkőzés elejétől végéig irányították a játékot, az ő akaratuk érvényesült.

Öregfiúk bajnokság:

Rábacsanak – SC Sopron: 0–10

A vendég soproniak Tikosi 6, Borsos 2, Keszeg 2 góljával iskolázták le a hazaiakat. Gyurka István csapatvezető kellemes hétvégi kiruccanásnak nevezte a találkozót.

Lébény–SFAC: 1–1 (0–1)

Hétről hétre javul az Anger réti fiatalok játéka, ami már pontszerzést eredményezett. Lébényben 75 percig győzelemre állt a soproni legénység, majd tizenegyesből egyenlítettek a hazaiak. A SFAC sokkal közelebb állt a győzelemhez, ziccerek sokaságát hagyták ki a csatárok. Kocsis Tamás csapatvezető nagyra értékelte fiai játékát, úgy véli, ha ehhez eredményesség is párosul, akkor tovább bizakodhatnak.

Megyei III. osztályú bajnokság

Pereszteg–SVSE: 0–5

A soproni lila-fehérek bajnoki jelölthöz méltó játékkal örvendeztették meg szurkolótáboraikat. A Mozsolits legénység magabiztosan halad a bajnoki cím felé.

Kispályás labdarúgó-bajnokság

Elindult a városi kispályás labdarúgó-bajnokság tavaszi szezonja. Az őszhöz képest változás, hogy egy negyedosztályú együttes visszalépett. A csapatok a sportszerűség jegyében küzdöttek, de piros lapok nélkül nem múlt el a forduló. Szerencsére azok vannak többségben, akik szem előtt tartják a fair playt…

Kapcsolódó cikkek