Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Megvált edzőjétől Babos Tímea

| MTI | Sport

Babos Tímea négyszeres Gramd Slam-tornagyőztes teniszező pénteken bejelentette, hogy megvált amerikai edzőjétől, Michael Joyce-tól.


Babos a közösségi oldalán megjelentetett közleményben nem indokolta döntését. A játékos úgy fogalmazott, a pályán és azon kívül is sokat tanult a trénertől, akinek megköszönte a közös munkát. A 47 éves ­Joyce tavaly június óta irányította a soproni teniszező szakmai munkáját. Joyce 2004 és 2011 között Marija Sarapova trénere volt, majd tavaly áprilisig a kanadai Eugenie Bouchard szakmai stábját vezette. 

A világranglista 111. helyén álló Babos Tímea egyesben öt mérkőzést játszott a teniszélet nyári újraindítása óta, ezek közül egyet megnyert és négyet elveszített, a francia nyílt bajnokságot viszont párosban megnyerte a francia Kristina Mladenovic oldalán.

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sporttörténet Sopronban

Sporttörténet Sopronban

2024. 03. 20. | Papp Győző

Részben az 1989-es páneurópai piknikre emlékezve rendezték 1990. október 14-én Sopronban a Magyarország–Németország női labdarúgó Európa-bajnoki selej...