Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Minden jegy elkelt
Magyar szurkolók az Eb-selejtezőn – november 19-én is telt ház lesz a Puskás-arénában. Fotó: MLSZ-archívum

Minden jegy elkelt

| Sport

Mintegy két és fél óra alatt minden jegy gazdára talált a magyar labdarúgó-válogatott utolsó Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyet november 19-én Montenegró ellen vív a Puskás Arénában.

Az MLSZ beszámolója szerint az elérhető belépőkre – több mint 30 ezer szurkoló korábban már előzetesen, bérlet formájában megváltotta a jegyét – több mint 110 ezer igénylés futott be.

Amennyiben Marco ­Rossi együttese a hátralévő két mérkőzésén – november 16-án Bulgáriában, majd három nappal később hazai pályán – legalább egy pontot szerez, biztosan kijut a jövő évi németországi Eb-re.

Az európai szövetség (UEFA) döntése értelmében nem lehetnek vendégszurkolók a november 19-i meccsen. A fegyelmi bizottság rasszista megnyilvánulások miatt tiltotta meg a montenegrói szövetségnek a vendégszektorba érvényes jegyek eladását a budapesti összecsapásra. A szövetségnek emellett összesen húszezer eurós büntetést is be kell fizetnie az ­UEFA kasszájába.

Szófia helyett Plovdivban és nézők nélkül rendezik meg a válogatott bolgárok elleni Európa-bajnoki selejtezőjét jövő csütörtökön 18 órától. A rendező bolgár szövetség (BFU) biztonsági okokból megváltoztatta a mérkőzés helyszínét, időpontját, illetve úgy döntött, hogy nem léphetnek be szurkolók a stadionba.

Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek

Folyamatos fejlődés

Folyamatos fejlődés

2023. 11. 15. | Munkatársunktól

A tavalyi feljutás után idén már a III. osztályban szerepelnek a soproni tollaslabdázók. Az a céljuk, hogy biztosítsák a bennmaradásukat.