Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Molnár Csabára emlékeztek

Jótékonysági torna

Molnár Csabára emlékeztek

| Sport

Kiváló hangulatú kosárlabdatornát rendeztek vasárnap az egykori nagyszerű játékosra, Molnár Csabára emlékezve. A Novomatic-arénában négy kosárlabdacsapat és rengeteg családtag gyűlt össze.

– Hagyományosan márciusban szoktuk rendezni a Molnár Csaba emléktornát, azonban akkor még érvényben voltak a szövetség által meghatározott pandémiás korlátozások – kezdte Wischy Péter, az emléktorna szervezője. – Így kicsit később tudtunk csak nekiállni a munkának, de örülünk, hogy négy csapat eljött. Soproni együttesek léptek parkettre, körmérkőzés alapján dőltek el a helyezések. Érdekesség, hogy több családban két generáció is képviseltette magát: nekem ­Dávid fiam szerepelt, de Kotlik Laci Kotlik Palkóval, Rédecsi Gábor Rédecsi Ferdinánddal, Horváth István pedig Horváth Patrikkal játszott egy csapatban.

A győzelmet a Barátok nevű csapat szerezte meg, megelőzve a PHD, a SöröKC, valamint az All Star Bowling együttesét.

– A hangsúly persze ez alkalommal sem az eredményeken volt, sokkal inkább azon, hogy a kosárlabdasport kedvelői összejöjjenek, és együtt emlékezzünk Molnár Csabára – tette hozzá Wischy Péter. – Tökéletesen sikerült az emléktorna, nagyon sok feleség, anyuka, kisgyermek, unoka jött el, a meccsek szüneteiben a gyereksereg vette át a főszerepet a parkettán. Molnár Csaba özvegye, Lilla ez alkalommal is ott volt a díjkiosztón. A torna jótékonysági jellegét is megtartottuk: a nevezési díjakból, büféből befolyt összegből, valamint egyéni felajánlásokból a Cseresznye sori gyermekotthont támogattuk.

Kapcsolódó cikkek