Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Négynapos tájfutó nemzetközi edzőtábor

| Munkatársunktól | Sport

Nemzetközi edzőtáborban készülhettek fel a tájfutó versenyekre a SMAFC fiataljai.

A szakosztály szervezésében négy napon át tréningezhettek együtt a soproni, szombathelyi, valamint a bécsújhelyi (Wiener Neustadt) sportolók.

– A célunk az volt, hogy ne csak normál pályákat alakítsunk ki, hanem különböző nehézségű technikai elemekkel színesítsük a gyakorlatokat – mondta Rétfalvi Lajos szervező. – Négy nap alatt 7 versenyt szerveztünk különböző terepeken, melyeken 439 rajthoz állást regisztráltunk. A Dudleszban, Brennbergben, Görbehalom mellett és a Soproni Parkerdőben is teljesíthettek feladatokat a versenyzők.

A pályák előkészítését, kijelölését, majd az edzőtábor végén a bontását is közösen végezték a SMAFC tájfutó szakosztályának felnőtt versenyzői.

– Az edzők örömmel nyugtázták, hogy sikerült a különböző korcsoportoknak megfelelő erősségű pályákat kitűzni, így mindenkinek lehetősége volt a fejlődésre, az itt szerzett rutint a versenyeken tudják majd hasznosítani a sportolók – tette hozzá Rétfalvi Lajos.

Kapcsolódó cikkek

Bronzérmes felnőtt Tigrisek

Bronzérmes felnőtt Tigrisek

2021. 06. 16. | Munkatársunktól

A Soproni Tigrisek SE felnőttcsapata bronzérmet szerzett a férfi kosárlabda NB II. nyugati csoportjában, miután a bronzcsata harmadik mérkőzésén legyőzte az Oroszlány (OSE Lions II.) együttesét, így 2–1-es összesítéssel léphetett a dobogó harmadik fokára.