Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Népszerű Sopron Trail
Összesen 351-en vettek részt a Sopron Trailen – a futók és túrázók Brennbergbányáról indultak. Fotó: Németh Péter

Népszerű Sopron Trail

| Munkatársunktól | Sport

Hatodik alkalommal rendezték meg a Soproni-hegységben a Sopron Trail terepfutó versenyt – a vasárnapi programban futás és túra is szerepelt.

A felnőttek 6, 11 és 26 kilométeres pályák közül választhattak, a gyerekek pedig ötszáz méteres és másfél kilométeres távon indultak.

– Összesen 351 résztevőnk volt, nagyon örültünk ennek a létszámnak – értékelt Takács Tibor, a verseny elnöke. – A pandémia alatt mi is két versenyt kihagytunk, és az emberek részéről is tapasztalható, hogy kicsit ellustultak, visszavettek a sportolásból. Ennek fényében mondhatom, hogy nagyon komoly érdeklődés volt, kiváló hangulatú versenyt szerveztünk. A pályák kijelölésénél az volt a célunk, hogy a csodálatos Soproni-hegység egészen ismeretlen, vadregényes tájaira is elkalauzoljuk a résztvevőinket.

A VI. Sopron Trail terepfutó versenyen 116 díjat osztottak ki. A sportrendezvényen részt vett Csiszár Szabolcs alpolgármester, valamint Abdai Zsolt és Magas Ádám önkormányzati képviselő is. 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Eb-címig menetelne

Eb-címig menetelne

2023. 01. 18. | Munkatársunktól

Még csak 16 esztendős, de máris négyszeres junior bajnok fallabdában Sáli Barnabás. A fiatalember ráadásul rendkívül eltökélt: szeretne két–három éven...

Vb-középdöntőben

Vb-középdöntőben

2023. 01. 18.

A göteborgi középdöntőben az Európa-bajnok Svédországgal, valamint Brazíliával és a Zöld-foki Köztársasággal találkozik a magyar férfi kézilabda-válog...