Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Női és férfigyőzelmek
A Sopron Basket biztosan győzött az Arka Gdynia (felvételünkön) és a Vasas elleni meccsen is. Fotó: Németh Péter

Női és férfigyőzelmek

| Munkatársunktól | Sport

Mind a női, mind a férfi profi kosárlabdázók győzelmeket szereztek a legutóbbi játéknapokon.

A Sopron Basket együttese az Arka Gdynia elleni Euroliga-mérkőzésen kevés pontot engedett ellenfelének, magabiztosan győztek a Gáspár tanítványok. A végeredmény: Sopron Basket – VBW Arka Gdynia: 67–40.

A bajnokságban is hazai pályán szerepelt a soproni együttes, a Vasas Akadémia elleni mérkőzés kiváló hangulatban, folyamatos hazai vezetéssel zajlott, a meccsen a fiatalok, Varga Sára, Sitku Zsuzsanna is komoly szerepet kaptak. A végeredmény: Sopron Basket – Vasas Akadémia: 77–50.

A Sopron Basket még karácsony előtt, kedden játszott egy meccset az Euroligában, a Familia Schio elleni, idegenbeli találkozó lapzártánk után ért véget.

A Sopron KC Kaposváron folytatta remek sorozatát. Kostas Flevarakis visszatérése óta veretlen az együttes, amely a somogyi megyeszékhelyen a második félidőben fordított és győzött. A végeredmény: Kaposvár KK – Sopron KC: 67–76.

A Sopron KC még egy győzelmet szállíthat a szurkolóknak a karácsonyfa alá: december 23-án este 7 órától hazai környezetben, a Novomatic-arénában a Zalaegerszeg ellen lép parkettre Kostas Flevarakis együttese.

A legjobbak: Határ Bernadett lett a legjobb női kosárlabdázó idén. A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év kiválóságai. A női kosárlabdázóknál a Sopron Basket centere, Határ Bernadett lett a legjobb idén. A Nemzeti Sport is közölt listát az év csapatairól, ezen szerepel a Sopron Basket is.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek