Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Óvodások sportmajálisa
Az SC Sopron által szervezett ovis majálison 236 gyerek vett részt Fotó: Leczovics Zsolt

Óvodások sportmajálisa

| Páder Vilmos | Sport

Tizedik éve rendezi meg az SC Sopron Utánpótlás Nevelő Egyesület nagyszabású ovis majálisát.

Az idei programon a klubbal szerződésben álló tizenhét óvoda 236 ifjú reménysége mutatta meg tudását a Káposztás utcai stadionban. A kis „focipalántákat” az egyesület edzői – köztük volt NB I-es játékosok, az egykor élvonalbeli gólkirály, Tíber Krisztián, a kapus Horváth Tamás, Katona Sándor, Majoros Zoltán, a sziklaszilárd védő, Németh Zoltán, Finta Zoltán –, valamint Sejber István és Poór Béla testnevelő tanár és az óvodapedagógusok árgus szemekkel figyelték és koordinálták.


Az ügyességi versenyek kilenc állomáson zajlottak, a szép számban megjelent szülők és érdeklődők nagy örömére. Azok a gyermekek, akik a versenyekben nem vettek részt, a szervezők jóvoltából különböző szabadidős programokból válogathattak.


A rendezvény zárásakor Csiszár Ákos – az SC Sopron újabb öt évre megválasztott elnöke – minden résztvevőnek csokoládét, üdítőt és a klub emblémájával ellátott pólót ajándékozott. Beszédében a sport egészségre nevelésben betöltött szerepét, a szülőkkel való együttműködés fontosságát hangsúlyozta. Ezután dr. Fodor Tamás polgármester méltatta az elmúlt tíz év sikereit, reményét fejezte ki, hogy a jelen kis focistái a soproni labdarúgás jövőjét jelentik. Befejezésül dr. Fodor Tamás polgármester, dr. Simon István alpolgármester és Csiszár Szabolcs városi sportfelügyelő nemzeti színű szalaggal ellátott aranyérmet adott át a mosolygós arccal távozó gyermekeknek.

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sikeres alpesi síelők

Sikeres alpesi síelők

2024. 03. 06. | Munkatársunktól

A múlt hétvégére a Semmeringre tervezett óriás-műlesikló verseny az enyhe időjárás miatt elmaradt, ennek ellenére bőven volt lehetőségük a versenyzésr...