Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Óvodások sportmajálisa
Az SC Sopron által szervezett ovis majálison 236 gyerek vett részt Fotó: Leczovics Zsolt

Óvodások sportmajálisa

| Páder Vilmos | Sport

Tizedik éve rendezi meg az SC Sopron Utánpótlás Nevelő Egyesület nagyszabású ovis majálisát.

Az idei programon a klubbal szerződésben álló tizenhét óvoda 236 ifjú reménysége mutatta meg tudását a Káposztás utcai stadionban. A kis „focipalántákat” az egyesület edzői – köztük volt NB I-es játékosok, az egykor élvonalbeli gólkirály, Tíber Krisztián, a kapus Horváth Tamás, Katona Sándor, Majoros Zoltán, a sziklaszilárd védő, Németh Zoltán, Finta Zoltán –, valamint Sejber István és Poór Béla testnevelő tanár és az óvodapedagógusok árgus szemekkel figyelték és koordinálták.


Az ügyességi versenyek kilenc állomáson zajlottak, a szép számban megjelent szülők és érdeklődők nagy örömére. Azok a gyermekek, akik a versenyekben nem vettek részt, a szervezők jóvoltából különböző szabadidős programokból válogathattak.


A rendezvény zárásakor Csiszár Ákos – az SC Sopron újabb öt évre megválasztott elnöke – minden résztvevőnek csokoládét, üdítőt és a klub emblémájával ellátott pólót ajándékozott. Beszédében a sport egészségre nevelésben betöltött szerepét, a szülőkkel való együttműködés fontosságát hangsúlyozta. Ezután dr. Fodor Tamás polgármester méltatta az elmúlt tíz év sikereit, reményét fejezte ki, hogy a jelen kis focistái a soproni labdarúgás jövőjét jelentik. Befejezésül dr. Fodor Tamás polgármester, dr. Simon István alpolgármester és Csiszár Szabolcs városi sportfelügyelő nemzeti színű szalaggal ellátott aranyérmet adott át a mosolygós arccal távozó gyermekeknek.

Kapcsolódó cikkek

Eredményes Tigrisek

Eredményes Tigrisek

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

A selejtezők sikeres megvívása után az idei évben a kiemelt bajnokságban szerepelnek a Soproni Tigrisek U16-os kosárlabdázói. Több kiváló teljesítmény is van az együttesben, amely a nyolccsapatos „B” csoport 5. helyén áll.

„Csapatként dolgozunk”

„Csapatként dolgozunk”

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

Mint arról lapunk is beszámolt, ismét Kostas Flevarakis vezeti a Sopron KC férfi kosárlabdacsapatának edzéseit. A görög szakembert arról kérdeztük, hogy milyen érzésekkel tért vissza városunkba, illetve mit tart jelenleg a legfontosabb tennivalónak.