Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Rajtra kész  az SC Sopron
– Folytatni szeretnénk a tavaly elkezdett jó szereplésünket – nyilatkozta Ágoston Zsolt vezetőedző Fotó: Soproni Téma-archívum

Rajtra kész az SC Sopron

| Páder Vilmos | Sport

Az előírt programnak megfelelően készül a március 3-i bajnoki rajtra az SC Sopron labdarúgócsapata. Ágoston Zsolt vezetőedző és a szakmai stáb nyolchetes kemény munkát végzett a focistákkal.

– Jól sikerült a felkészülésünk, az időjárás kedvezően alakult, a csapaton belül a hangulat jó, a társaság sikerre éhes, jöhet a rajt – nyilatkozta lapunknak Ágoston Zsolt vezetőedző.  

– Folytatni szeretnénk a tavaly elkezdett jó szereplésünket, nem nézzük a tabellát, úgy dolgozunk, hogy jól jöjjünk ki a bajnokság végén. A tavaszi szezon sokkal nehezebb lesz, mivel mindenki ellenünk készül, valamint több találkozót játszunk idegenben. Hét előkészítő mérkőzésen vagyunk túl, az akadályokat sikerrel vettük. Négy labdarúgó érkezett a csapatba: Varga Kevin,Varga Viktor, Imre Szabolcs és Fényes Adorján, akik mind soproni kötődésűek. Három játékosunk távozott a keretből, Holltzmann Zoltán Hegykőre, Varga Gergő Beledre és Jéger Benjamin a SFAC csapatához. Az eddigi jó szereplésünk biztosítja azt a nyugodt hátteret, hogy már most tudjuk építeni a következő év csapatát. 

Kapcsolódó cikkek