Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
SC Sopron-évzáró

Az egyesületben az év csapata az U19-es korosztály lett

SC Sopron-évzáró

| Páder Vilmos | Sport

Zsúfolásig megtelt a Liszt-központ Széchenyi-terme az SC Sopron karácsonyi évzáróján. Az ünnepi eseményen az utánpótlás-nevelő klub minden korosztálya részt vett, óvodástól az U19-es fiúkon át a lány, valamint az NB II-es felnőtt női együttesig bezárólag.

Sopron legnagyobb létszámú egyesületében hatszáz fiatal bontogatja szárnyait, edzőikkel építik az egyesület jó hírnevét.


Az eseményen megjelent és felszólalt dr. Simon István alpolgármester, aki beszédében kiemelte a sport jelentőségét, az összefogás erejét, az egészségtudatos szemlélet kialakításának fontosságát. Dicsérte az egyesületben folyó szakmai munkát. Az elismerő szavakból jutott az edzőknek, s nem utolsó sorban a sportolóknak is.


Csiszár Ákos elnök köszönte meg az alpolgármester szavait, majd ünnepi beszédében vázolta a klub jelenét, jövőbeli terveit, ismertette a személyi változásokat. Bemutatta a felügyelőbizottság új tagját, dr. Kovács Gábort és Káldi Sándort, aki pedig az elnökségben kapott helyet.


Az egyes korosztályokban folyó munkáról Németh Zoltán szakmai vezető számolt be, majd a focisulis lányok színpadi előadását láthatták az érdeklődők. Nagy taps közepette vehette át jó szakmai munkájáért az egyesület elismerő díját Majoros Zoltán és Kustor Tamás. Az év csapata az U19-es korosztály lett.
Végezetül dr. Simon István és Csiszár Ákos adta át az egyesület ajándékait a sportolóknak.

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sporttörténet Sopronban

Sporttörténet Sopronban

2024. 03. 20. | Papp Győző

Részben az 1989-es páneurópai piknikre emlékezve rendezték 1990. október 14-én Sopronban a Magyarország–Németország női labdarúgó Európa-bajnoki selej...