Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

SC Sopron: veretlenül első

| Páder Vilmos | Sport

Abdán az őszi forduló utolsó találkozóján begyűjtötte a három pontot az SC Sopron együttese.

Megyei I. osztály 

Abda – SC Sopron: 1–3

A soproni fiúk Purt Patrikkal az élen tartják bomba formájukat. Purt az elmúlt és a záró fordulóban is három–három gólt lőtt, a mezőny legjobbja volt, s már 4. a góllövő listán. Az őszi szezonban az egész csapat elbűvölte a város labdarúgást szerető szurkolóit, fordulóról fordulóra jobb és eredményesebb lett. Az őszi bajnokságban veretlenül, pontelőnnyel végzett az élen.

Jánossomorja–SFAC: 6–0

Továbbra is reménytelen helyzetben a SFAC, a tizenöt fordulóban begyűjtött nulla pontnál csak az öt rúgott és a hetvennégy kapott gól rosszabb.

Megyei II. osztály

Az SVSE nyolcadik helyen zárta az őszi szezont. Tizennégy találkozóból hat győzelem, kettő döntetlen, hat vereség, negyvenöt rúgott, harminchat kapott gól és húsz pont a mérlegük.

Megyei III. osztály

Újkér–Balf: 1–3

A balfi fiúk a vártnál jobban zárták az őszi szezont. Tíz győzelem, három vereség, harmincöt rúgott, tizennyolc kapott gól és harminc pont után a harmadik helyről várják a tavaszi folytatást.

Öregfiúk-bajnokság

SC Sopron – Kópháza: 3–0

A soproniak második helyen végeztek az őszi szezonban. A csapat gólerős játékosa, Tikosi Gyula húsz találattal vezeti a góllövő listát.

NB II-es női bajnokság

Csepel – SC Sopron: 7–1

Váratlan vereséget szenvedtek a soproniak, de az utolsó fordulóban hazai pályán a Pápa ellen javíthatnak mérlegükön.

MLSZ U17 NB III-as bajnokság 

SC Sopron – Győr-Ménfőcsanak: 3–0

Egy fordulóval az őszi bajnokság vége előtt biztosan első a Sopron. Eredménye kiemelkedő, tizenkét fordulóból tizenegy győzelem és egy vereség, hatvannégy rúgott, kilenc kapott gól mellett harminchárom pontot gyűjtött. Az utolsó fordulóban hazai pályán a Pápát fogadják, s hazai győzelem esetén nyugodtan térhetnek pihenőre az ifjú tehetségek. 

Kapcsolódó cikkek