Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Sikeres focihétvége

| Páder Vilmos | Sport

Labdarúgócsapataink magukra találtak, egy kivételével győztesként hagyták el a játékteret.

Megyei I. osztály:  

Győr–Gyirmót II. – SC Sopron: 2–7 

A soproni fiatalok listavezetőhöz méltó játékot mutattak be, űzték-hajtották a hazaiakat, végig irányították a játékot, látványos gólokat rúgtak. Takács Gábor vezetőedzőnek az összpontosításokból adódó hibákat kell kijavítani.

SFAC–Kapuvár: 0–3

A SFAC legénysége a megerősödött Kapuvár gárdáját fogadta, a papírforma fölényes vendéggyőzelmet jósolt. A látottak alapján a hazaiak a találkozó első részében még egyenrangú ellenfelei voltak a Kapuvárnak, de a második félidőre elfogyott az erő, így a pontszerzés sem sikerült.

Megyei II. osztály:

SVSE–Petőháza: 5–1

A hazaiak már a találkozó elején bebiztosították fölényes, 5–1 arányú győzelmüket. Mozsolits Jenő edzőnek a jövőben a kiegyensúlyozott játékra kell ösztönözni játékosait, s akkor tartósan jobb eredményeket ér el csapata.

Megyei III. osztály:

Balf–Fertőszéplak: 3–1

Öregfiúk bajnokság:

Beled–SC Sopron: 0–5

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sporttörténet Sopronban

Sporttörténet Sopronban

2024. 03. 20. | Papp Győző

Részben az 1989-es páneurópai piknikre emlékezve rendezték 1990. október 14-én Sopronban a Magyarország–Németország női labdarúgó Európa-bajnoki selej...