Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Sportesemények sorozata
Népszerű volt a vasárnapi XII. SÜH IVV Túranap – a különböző távokat összesen több mint százan teljesítették. Fotó: Németh Péter

Június 22-én rendezik meg a SÜH kispályás labdarúgókupát

Sportesemények sorozata

| Munkatársunktól | Sport

Túranappal kezdődött, majd sokszínű programokkal folytatódik a Soproni Ünnepi Hetek sportrendezvényeinek sora.

Múlt vasárnap rendezték meg a XII. Soproni Ünnepi Hetek IVV Túrát, amelyen több mint százan vettek részt. Az Alsólövérektől a Soproni Parkerdőn át ismét a városba vezető útvonalak között volt könnyebb és nehezebb is: a résztvevők 7, 13 és 22 kilométeres távok közül választhattak.

Szombaton már a kispályás focié lesz a főszerep, hiszen 22-én rendezik meg a SÜH kispályás labdarúgókupát. A városi stadion edzőpályáján 16 együttes méri össze tudását 13 órától este 9-ig.

Egy héttel később, június 28–29-én tartják a SÜH kupa amatőr férfi teniszversenyt, és még azon a hétvégén strandröplabdatorna is várja az érdeklődőket – természetesen az ünnepi hetek programsorozat keretében.

Június 27–30-ig lesz a Soproni Ünnepi Hetek bowlingkupa, július 6–7-én pedig a SÜH kupa száz–százhúsz dobásos felnőtt teke egyéni bajnokság.

– A Soproni Ünnepi Hetek országos ismertségű és hírű programsorozat, évek óta fontos számunkra, hogy a rendezvényekhez csatlakozó sporteseményekkel is gazdagítsuk a színes programkínálatot – mondta Kósa István, a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség elnöke.

Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek

50 csapat a szezonban

2024. 06. 12. | Munkatársunktól

Összesen ötven csapat fejezte be a küzdelmeket a Sopron városi kispályás labdarúgó-bajnokságban. A 2023/24-es szezonban 697 mérkőzést rendeztek, ezeke...