Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
SÜH kispályás labdarúgókupa

SÜH kispályás labdarúgókupa

| Páder Vilmos | Sport

A Soproni Ünnepi Hetek keretében sikeres kispályás labdarúgótornát rendeztek a kurucdombi Halász Miklós Sporttelepen.

 Négy pályán tizenkilenc csapat küzdött az értékes díjakért, a jó helyezésekért. Az egész napos tornán a fair play szellemében játszottak az együttesek, piros lapot egyszer sem kellett felmutatniuk a játékvezetőknek. Egy eset kivételével komolyabb sérülés nem történt. A torna zárásaként Csiszár Szabolcs városi spotfelügyelő megköszönte a résztvevőknek a sportszerű játékot, a fő támogatónak, Galambos Györgynek önzetlen munkáját, valamint mindazoknak, akik munkájukkal segítették a torna sikeres lebonyolítását.


Kósa István, a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség elnöke az eredményhirdetés előtt nyújtotta át Galambos Györgynek az országos szövetség elismerő oklevelét.


A SÜH Kupa „aranyág” győztese a Sportuszoda, második a Gigant, harmadik a Villámszerviz, negyedik az Elektro Time, gólkirály Vörös Attila (6 gól).
Az „ezüstág” első helyezettje a Polgármester Vendéglő, Fertőszéplak, második az Ivószünet, harmadik a Diana SC és a Falábúak. A heteslövő verseny győztese Horváth Ferenc (Elektro Time), legjobb kapus Baán László (Sportuszoda) lett.

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sporttörténet Sopronban

Sporttörténet Sopronban

2024. 03. 20. | Papp Győző

Részben az 1989-es páneurópai piknikre emlékezve rendezték 1990. október 14-én Sopronban a Magyarország–Németország női labdarúgó Európa-bajnoki selej...