Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

SÜH kispályás labdarúgókupa

SÜH kispályás labdarúgókupa

| Páder Vilmos | Sport

A Soproni Ünnepi Hetek keretében sikeres kispályás labdarúgótornát rendeztek a kurucdombi Halász Miklós Sporttelepen.

 Négy pályán tizenkilenc csapat küzdött az értékes díjakért, a jó helyezésekért. Az egész napos tornán a fair play szellemében játszottak az együttesek, piros lapot egyszer sem kellett felmutatniuk a játékvezetőknek. Egy eset kivételével komolyabb sérülés nem történt. A torna zárásaként Csiszár Szabolcs városi spotfelügyelő megköszönte a résztvevőknek a sportszerű játékot, a fő támogatónak, Galambos Györgynek önzetlen munkáját, valamint mindazoknak, akik munkájukkal segítették a torna sikeres lebonyolítását.


Kósa István, a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség elnöke az eredményhirdetés előtt nyújtotta át Galambos Györgynek az országos szövetség elismerő oklevelét.


A SÜH Kupa „aranyág” győztese a Sportuszoda, második a Gigant, harmadik a Villámszerviz, negyedik az Elektro Time, gólkirály Vörös Attila (6 gól).
Az „ezüstág” első helyezettje a Polgármester Vendéglő, Fertőszéplak, második az Ivószünet, harmadik a Diana SC és a Falábúak. A heteslövő verseny győztese Horváth Ferenc (Elektro Time), legjobb kapus Baán László (Sportuszoda) lett.

Kapcsolódó cikkek

Eredményes Tigrisek

Eredményes Tigrisek

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

A selejtezők sikeres megvívása után az idei évben a kiemelt bajnokságban szerepelnek a Soproni Tigrisek U16-os kosárlabdázói. Több kiváló teljesítmény is van az együttesben, amely a nyolccsapatos „B” csoport 5. helyén áll.

„Csapatként dolgozunk”

„Csapatként dolgozunk”

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

Mint arról lapunk is beszámolt, ismét Kostas Flevarakis vezeti a Sopron KC férfi kosárlabdacsapatának edzéseit. A görög szakembert arról kérdeztük, hogy milyen érzésekkel tért vissza városunkba, illetve mit tart jelenleg a legfontosabb tennivalónak.