Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
SVSE: búcsú pazar gólokkal
Hazai pályán nyert három nullára az SVSE csapata. Fotó: Godavszky Helga

SVSE: búcsú pazar gólokkal

| Páder Vilmos | Sport

Hazai pályán szép gólokkal búcsúzott a közönségtől az SVSE labdarúgócsapata. A bajnokság zárófordulójában a kieső helyen álló Cegléd otthonába látogat az együttes.

Magabiztos győzelemmel és lát­­ványos gólokkal búcsúzott hazai közönségétől az SVSE NB II-es labdarúgócsapata.  

A Sze­­ged 2011 együttesét 3–0-ra legyőző Sopron korszerű focit játszva könnyedén diadalmaskodott a tabellán előttük álló Ti­­­sza-partiak felett. Eszlátyi jó­­­­­­­vol­tá­ból villámrajttal kezdődött a találkozó, a kiváló csatár a 15. percben látványos, három érintős összjáték után bombázott a há­­lóba. A gyors vezető gól feldobta a csapatot, Nagy Patrikék könnyedén, közönség­­szórakoztató játékkal lepték meg a szép számú szurkolótáborukat. A gyors és harcos játék, a sorozatos kontratámadások annyira meglepték a szegedieket, hogy csak a védekezésre tudtak koncentrálni, ellentámadásaik pedig nem jelentettek komolyabb veszélyt Heinrich kapujára.

– Köszönöm, hogy együttesem hazai pályán eredményes játékkal, szép gólokkal búcsúzott a hálás közönségtől. Gratulálok a csapatnak és mindenkinek sok sikert kívánok a jövőben! – mondta a mérkőzés után Supka Attila szakmai igazgató.

A hazaiak egy fordulóval a zá­­rás előtt sokat javítottak helyzetükön a tabellán. A rúgott gó­­lokat tekintve egálba kerültek a kapott gólokkal. A sok dön­­­­­­­tetlen után a 11 győzelem is ja­­vított a mérlegen. A vereséget te­­kintve hár­­mas holtversenyben az előke­lő 5. helyen állnak Sifterék 10 vereséggel.

A zá­­rófordulóban a ki­­esés ellen küzdő Cegléd otthonába látogat a Sopron, egy esetleges győzelem még a 10. hely megszerzésére is elegendő lehet.

Kapcsolódó cikkek

Bajnoki elődöntőben

Bajnoki elődöntőben

2024. 04. 03. | Munkatársunktól

Folytatja remek szereplését a Sopron Basket női kosárlabdacsapata: Gáspár Dávid tanítványai a Magyar Kupa megszerzése után bejutottak a bajnoki negyed...