Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

SVSE: tovább nőtt a szakadék

| Páder Vilmos | Sport

A NB II-es labdarúgó-bajnokság huszonkilencedik fordulójában ismét 3–0-s vereséget szenvedett az SVSE: ezúttal a Budaörs fektette két vállra.

A tizenegy mérkőzés óta nyeretlen soproni labdarúgóknak minden valószínűség szerint először saját magukat kellene legyőzniük a továbblépéshez. Bekő Balázs szakmai vezető a Budaörs elleni találkozó utáni értékelése is alátámasztja a fent leírtakat: – Az eredményt túlzottnak tartom, nyolcvan percig egygólos mérkőzést játszottunk, bár ez a mi szempontunkból már mindegy. Megvoltak a lehetőségeink, de ilyen a jelenlegi formánk. A Budaörs nálunk magasabb minőséget képvisel.
A hátralévő fordulók nem sok jóval kecsegtetik a még megmaradt szurkolókat, mivel a csapat helyzete kilátástalannak tűnik.


A 2018-as év a legek éve, hisz ebben az évben ünnepli a soproni labdarúgás a legnagyobb, történelmi sikerét, mivel huszonöt éve jutott fel az SLC az NB I-be. A legszomorúbb, hogy az SVSE épp most kényszerül búcsúzni az NB II-től. A jövőképet már most kell kialakítani, nehogy a soproni profi labdarúgás végleg eltűnjön a palettáról.

Kapcsolódó cikkek

Eredményes Tigrisek

Eredményes Tigrisek

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

A selejtezők sikeres megvívása után az idei évben a kiemelt bajnokságban szerepelnek a Soproni Tigrisek U16-os kosárlabdázói. Több kiváló teljesítmény is van az együttesben, amely a nyolccsapatos „B” csoport 5. helyén áll.

„Csapatként dolgozunk”

„Csapatként dolgozunk”

2021. 12. 01. | Munkatársunktól

Mint arról lapunk is beszámolt, ismét Kostas Flevarakis vezeti a Sopron KC férfi kosárlabdacsapatának edzéseit. A görög szakembert arról kérdeztük, hogy milyen érzésekkel tért vissza városunkba, illetve mit tart jelenleg a legfontosabb tennivalónak.