Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Szórakoztató mozgás zenére
A sportolni vágyók ugyan különböző felszerelésben és célokkal érkeztek, de egytől egyig azt vallották: az aerobik fontos része az életüknek Fotó: Griechisch Tamás

Aerobik: könnyű munkával komoly eredményeket lehet elérni

Szórakoztató mozgás zenére

| sopronmedia.hu | Sport

Immár ötödször rendezték meg a Mega Aerobic Napot a GYIK Rendezvényházban. Az egész szombatot felölelő program ezúttal is változatos, szórakoztató sportolási lehetőséget nyújtott azoknak, akiknek fontos az egészséges életmód.

Már szombaton kora délelőtt több tucatnyian aerobikoztak a GYIK Rendezvényházban. A sportolni vágyók ugyan különböző felszerelésben és célokkal érkeztek, de egytől egyig azt vallották: az aerobik fontos része az életüknek.

A résztvevőket Csiszár Szabolcs alpolgármester köszöntötte, beszédében kiemelte: az ilyen, sportot és közösséget összekötő rendezvények fontosak az egyének és a város számára is. – A mai világban az élsporton túl a szabadidősport felé is nyitni kell – tette hozzá. – Az aerobik pedig olyan mozgásforma, amely segítségével viszonylag könnyű munkával nagyon komoly eredményeket lehet elérni. Sopron különösen jó helyzetben van ilyen tekintetben, hiszen kiváló aerobikedzőkkel büszkélkedhet.

A szervezők szerint a rendezvény népszerűsége annak köszönhető, hogy az aerobik egészséges, mindemellett szórakoztató is. – Ez egy kiváló szabadidősport – mondta Árki Henriett aerobikedző, az esemény szervezője. – Amikor az ember felnő, sok esetben keres magának valamilyen szórakoztató sportolási lehetőséget. És itt megtalálhatja a kedvenc edzőjét vagy egy olyan mozgásformát, amelyet folyamatosan gyakorolhat. Ezzel pedig rengeteget tesz az egészségéért.

A minden korosztályból érkező résztvevők kitartóan teljesítették Árki Henriett és társai utasításait. Ehhez kiváló aláfestést nyújtottak a pörgős ritmusú dalok.

A GYIK Rendezvényházban az érdeklődők a sporttal kapcsolatos kiegészítőket is megtekinthettek, kipróbálhattak és megvásárolhattak – például funkcionális ruházatokat vagy egészséges élelmiszereket.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sporttörténet Sopronban

Sporttörténet Sopronban

2024. 03. 20. | Papp Győző

Részben az 1989-es páneurópai piknikre emlékezve rendezték 1990. október 14-én Sopronban a Magyarország–Németország női labdarúgó Európa-bajnoki selej...