Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Tavaszköszöntő focikupa
Az SRSE focitornán idén a GYSEV CARGO Zrt. együttese diadalmaskodott, a második a Roto Elzett Certa Kft. csapata lett, míg a harmadik helyezést a házigazda SRSE együttese szerezte meg.

Nem a versenyzés volt a cél, hanem a közös mozgás

Tavaszköszöntő focikupa

| Munkatársunktól | Sport

Idén már 16. alkalommal jöttek össze a rendvédelmisek, hogy egy jó hangulatú focitornán találkozzanak. A megmérettetésen ezúttal a GYSEV CARGO Zrt. együttese diadalmaskodott.

A Soproni Rendészeti Sportegyesület idén is megszervezte az SRSE focitornát a Gárdonyi Géza Általános Iskola tornatermében.

– Meghívásos labdarúgótornáról van szó, elsősorban a rendvédelem területén dolgozó kollégákból álló együttesekre számítottunk, az SRSE mellett volt a rendőrségnek és a büntetés-végrehajtásnak is csapata – tudatta Nagy Ernő, az SRSE alelnöke. – Meghívtuk a mentőket, az önkormányzat csapatát, emellett a városban működő nagyobb cégek, mint például a GYSEV CARGO és a Roto Elzett is képviseltették magukat. Jó hangulatú, tavaszköszöntő focikupa volt, a lényeg, hogy felhívjuk a figyelmet az egészséges életmódra, illetve találkozzunk, barátkozzunk.

A csapatok a csoportmeccsek után keresztbejátszással döntöttek a helyezésekről Az SRSE focitornát a GYSEV CARGO Zrt. együttese nyerte, a 2. a Roto Elzett Certa Kft., a 3. pedig a házigazda SRSE együttese lett. A gólkirályi címet Denucz Dominik, a legjobb kapusnak járó elismerést Simon Péter szerezte meg.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek