Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Téli torna izgalmakkal
A torna meccsei látványosak, több gól esik, gyorsabb, tempósabb lett a játék Fotó: Németh Péter

A Krasznai-csarnokban február elejéig futballoznak

Téli torna izgalmakkal

| Páder Vilmos | Sport

A csoportmérkőzések után már az egyenes kieséses szakaszba lépett a labdarúgó téli teremtorna. Az eredményhirdetést február 10-én tartják a Krasznai-csarnokban.

Fokozódik az izgalom a kispályás labdarúgócsapatok téli teremtornáján. Háromhetes küzdelem után a hétvégén kialakult a 28 csapatos torna felső és alsó ága. A felső ágba a csoportok első és második helyezettjei, valamint a legjobb harmadik jutott. Az alsó ágba a csoportok harmadik–negyedik helyezettjei kerültek. A folytatás nagyon sok izgalmat tartogat, mivel egyenes kieséses rendszerben folytatódik tovább a küzdelem. A mérkőzések nehézségi foka megnő, ehhez kell keresni a legjobb formában lévő játékvezetőket.


A sportszerűség nagyon fontos, ez bebizonyosodott a csoportmérkőzések alatt, hiszen egyetlen egy piros lapot sem mutattak fel a sípmesterek. A torna meccsei látványosak, több gól esik, gyorsabb, tempósabb lett a játék. Sok meglepetés akadt a csoportmérkőzések során, ugyanis több alsóbb osztályú együttes megleckéztetett első–másod osztályú csapatokat. A torna gólkirálya alsó és felső ágon egyaránt az lesz, aki a folytatásban a legtöbb gólt lövi, viszont a csoportmérkőzéseken szerzett gólok törlődnek. A téli teremtorna eredményhirdetését február 10-én tartják a Krasznai Ferenc Sportcsarnokban.

Kapcsolódó cikkek